Sofie

Fredagsmys

Publicerad 2010-10-29 20:18:57 i Allmänt

Nu har vi fredagsmys här hemma, ligger i soffan under täcket med chippe och dippe :)
Började denna fredagskväll med ett hårt boxpass. Shit vad jag är slut, hela skakig fortfarande. Fick boxas mot tränaren, han tog i som fan och jag försökte jag med. Jag är heeelt slut.

Kom sedan hem till en städad lägenhet och en karl som stod och fixade kvällens mysmiddag! Bakpotatis, fläskfilé med stekta champinjoner o purjolök. Riktigt mumsigt!!

Nu är det som sagt idol i soffan. FREDAGSMYYYYYYS I LIKE!

Imorgon ska jag på bröllop, johan ska iväg på sitt håll.
Pauline och jag ska fixa oss tillsammans innan, roligt!

Trevlig helg mina vänner!

Har förresten köpt Blossas nya glögg 2010. Saffrans smak. Återkommer om den är god! Kanske ska smaka en mugg?:)

mysig kväll på stan

Publicerad 2010-10-28 19:03:18 i Allmänt

Kom nyss hem från stan en runda. Det var någon "ljuskväll" med livemusik, ljus och affärerna har öppet till 20. En mysig höst kväll i mörkret. Sölvesborg är en mysig liten stad. Hittade även en julklapp till syrran och Johan köpte till sina syster döttrar!
Ikväll spelar Mjällby svenskacupen, johan är sur nu för den sänds inte på hans kanal, så ska snart gå till Macke och se den!

Igår var jag hos Annica, Wille och Calle. Lilla Calle har blivit en månad nu! Såååå söt och liten! Jag kunde hålla i honom och han somnade hos mig. Är ju inte van vid sååå små bebisar, mina på jobbet är lite större. En mysig eftermiddag. De är ju så goa de små!

På lördag ska Åsa och Eric gifta sig, stort. Många vänner börjar bli seriösa, oj, jag börjar nog bli gammal hahahhaha!
Barn, giftemål, sambo, hus osv...

Det går bra på jobb, är under utveckling och uppbyggnad. Idag har jag suttit och försökt sätta ihop en utvecklingssamtals mall. Roligt att vara med och utveckla från början!

Igår sa älsklingen till mig: Imorgon är jag ledig, då kan jag tvätta din bil! Han är för snäll han!! Jag skulle ha gjort det länge nu, men inte hittat tid. Han var snäll och gjorde det!!!

måndagströtter

Publicerad 2010-10-25 21:45:00 i Allmänt

Återigen måndag och en dunder trött Sofie. Började 7 imorse och det känns som jag gått i en dvala hela dagen. La mig en timme på soffan när jag kom hem. Piggade och gick iväg och tränade.
Usch jobbigt att vara så trött.. Men många jag pratar med som är det. Man blir trött av att jobba med barn. Går på helspänn hela tiden, hög ljudnivå osv.

Helgen var mys! Fredagsmys med syrran, vi åt kräftor och såg idol! MUMS! Hade en jätte trevlig lördagskväll med Jenny! Vi har alltid skoj! Pratar en massa och förstår varandra bra!!
Har även träffat pappa och mamma! De har jobbat, så inte blivit så mkt av den biten.

Nu träffas jag och Johan varje dag. Saknade honom ihelgen när vi hade "semester". Förr var vi alltid ifrån varandra.. Man glömmer så snabbt. Känns som om jag bott här mkt längre än jag gjort. När jag var i min lägenhet i Malmö, där syrran nu bor, kändes det så långt bort. Kändes inte som min, hihih Konstigt.

Iveckan blir det jobb, jobb och träning. Lite fix här hemma och kvälls slapp i soffan!

Hejja Mammi!!!♥

Snart är det julafton!!! Måste börja köpa lite julklappar och sånt.. :)

lördag vid köksbordet

Publicerad 2010-10-23 10:46:20 i Allmänt

Då var det helg igen! Sitter nu vid köksbordet i Malmö och pratar med Mammi!
Ikväll ska jag träffa Jenny, längesen vi bestäm detta datum. Tiden går ju så fort´. Det ska bli mkt trevligt! Vi har alltid skoj! Denna helgen har Johans syster och familj kommit från Jönköping, synd jag missar dem. Men man kan inte vara överallt.

Mamma och jag pratar om Spa! Hade varit skönt att komma iväg på spa i Januari. När vintermörkret har tagit över, kallt och depp. ihihihi... Får se om det blir något.
Vad ska man köpa till Pappa som fyller 50år i Februari? :) Får hitta på nått skoj!

By the Way: Så har min provanställning gått ut på Skogslyktan. Jag har snart varit där i 3 månder, vad tiden går. De vill ha kvar mig hihih Så jag har blivit med fasttjänst ännu en gång! Vad bra!!!
Tror inte jag kan ha ett bättre jobb nu faktiskt. Litet, mysigt ställe som vi tillsammans bygger upp från grunden. Ingen översittare, chef utan vi bestämmer själva! Barnen och föräldrarna är bra...
Enda nackdelen är avståndet till familjen här nere i söder. 

Har semester från Johan denna helgen, men får kvalitetstid med min vän Jenny och familjen istället. Det måste man ha! Ska även fixa vinterdäck idag. I torsdags fick jag stå och skrapa rutorna på bilen. SUCK! Det satt som berget och kallt var det. HEJ VINTER 2010.

Trevlig helg, på återseende!

101019

Publicerad 2010-10-19 20:02:53 i Allmänt

Mitt humör har lagt sig igen. Blev sjukt irriterad igår när all text försvann...

I lördags hade vi en effektiv dag. Vi lämnade in min bil och bytade lampor, var i min lägenhet och hämtade vantar osv, var hos mormor, var hos farmor, var på siba och hämtade min data, var på entre och gick i affärer. Stack vid 11 och var hemma 15.30. Sedan hade vi en underbar kväll på elysée där vi åt god fondue.
Det är en riktig höst/vinter mat tycker jag. Man sitter och myser, stoppar ner kött och äter gott! MUMS!
Johan har länge tjatat om att han vill till Casinot. Så jag och syrran hängde med honom dit, han spelade och vi drack öl och lyssnade på en pianist som spelade lite! Johan vann 1600kr!!!
Vi fortsatte en runda på Fagans, det var super skoj Syrran! Det får vi göra om. En spontan sväng ut, träffa folk och ha trevligt! Snacka och umgås! I LIKE!

I söndags hade vi en mysförmiddag himma! Vi körde hem rätt tidigt för att gå på Mjällby matchen! Får passa på, nu är det inte så många hemma matcher kvar. Endast en till tror jag.

Hade en riktig toppen kväll. Tack för helgen min familj! ♥

Idag har jag haft en riktig fixar eftermiddag. Ringt massa samtal som jag lagt åt sidan. Fixat bilbesiktning, ringt om försäkring osv. Glömmer alltid bort sånt, måste ju göras. Har även tvättat hela eftermiddagen! Har ju jobbat med så klart!

I helgen ska jag träffa Jenny! Ha roligt som vanligt, som bara vi kan!!
Nästa helg igen ska jag på Åsa och Erics bröllop!
Helgen efter är det MFF-Mjällby, sen Ullared på Måndagen!

Massa roligt att se fram emot. Veckorna ska även fyllas med träning, sambomys och tripp till vänner, bla Annica!






Mina småbröder ska snaggas imorgon, jag vill att de ska ha lång päls!
Jag vill inte ha jack russels hundar..hihiih



Min sambo ♥

SUCK!

Publicerad 2010-10-18 21:32:59 i Allmänt

Jag blir irriterad.. Allt som jag skrivit försvann.
Är trött nu, så jag blir lätt irriterad... SUCK.
Får skriva imorgon istället, orkar inte skriva om allt nu.

Har iallafall tränat ikväll och ätit lite krabba. MALMÖ FF, om ni ska vinna guldet får ni fasen skärpa er!

Tack för en trevlig helg Mamma, Banne, Pappa, Johan och hundarna ♥
Hade en trevlig lördagskväll med syster!!♥

Återkommer imorgon!

Har fått en annan dator nu, likadan fast svart! Äntligen kan jag surfa i soffan!!!

tv-mys-kväll

Publicerad 2010-10-13 19:09:10 i Allmänt

Då var det kväll igen och Sofie sitter återigen vid datan för att uppdatera om sitt liv! hihih Intressant värre?!

Ikväll blir det en riktig tv kväll. Bonde söker fru och efterlyst. Vi har köpt kronärtskockar, som vi ska mumsa i oss! Ligga under täcket med ljusen tända!

Det blir nog Malmö för oss ihelgen. Har lite ärende där att uträtta. Hämta posten, prata vinterdäck med pappa, hämta ut min data, hämta vinterjacka å vantar i min lägenhet osv. Ser även ut att bli ett restaurang besök med familjen. Fondue!! Sååå gott! Tycker det är riktig höst mat! Sitta och äta i lugn o ro. Lägga kött i grytan och vänta! Såå gotte!

En del på jobb nu, imorgon väntar föräldramöte.. Inskolningssamtal och utvecklingssamtar i full gång.
Det går fort, snart bara två månader till julafton! Shiiiiiit...


12 oktober

Publicerad 2010-10-12 21:07:53 i Allmänt

Jag är tillbaka! 
Vilka underbara höst dagar vi har! Kallt men ändå strålande sol som värmer! Super härligt!

I Lördags hade jag en toppen dag med mina kristianstad vänner. Det var nämligen dags för Åsas möhippa! Hon blev överraskad och glad när vi stormade huset.
Hon blev utklädd, fick gå på stan och sälja kondomer och ställa frågor till folk. Åsa vad jätte duktig, hon är även gravid så ingen alkohol hade hon i kroppen :)
Choklad provning och hemmaspa följt av ett trevligt restaurang besök! En super kväll med vännerna!! Åsa blev glad och dagen var uppskattad, roligt!
Frida, Pauline och Jag fortsatte en liten sväng på banken men det blev biljardkompaniet istället då Calle (idol) var där. Frida känner honom så vi var inga stalker, hiihih

Usch igår hade jag en depp dag. Näsan rann till tusen, jag var hängig. Blev ingen träning så då kände jag mig dålig pga det. hihih... Stupade i säng kl 20.30 och sov till 8 imorse. Vaknade pigg och snuvan borta! Skönt!
Känns som en ny människa!!! Härligt!

Nu har vi precis varit en runda hos Johans kompis Sigge och Jenny. Träffade deras söta barn Sanna och Anton! Mysig liten kvällsvisit. Får vi göra fler gånger!

Har inte träffat Mamma på snart tre veckor. Oj vad länge.. Börjar få lite hemlängtan! Har massa planerat framöver nu: Bröllop, Ullared, Fotboll, Idol osv... Skoj!!!

Hoppas verkligen på fler härliga dagar med sol!

lördag!!!

Publicerad 2010-10-09 10:37:58 i Allmänt

Jag hade rätt. Anna och Martins bebis föddes på natten till Torsdagen. Ett stort grattis till Anna och Martin, ut kom en liten Agnes!!

Veckorna bara springer iväg. Nu var det helg igen. Igår såg vi idol och åt pizza i Hällevik! Idag blir det Kstad för min del. Vad jag ska göra där är hemligt, får skriva det i efterhand.
Roligt ska det bli iaf!

Jag tränade step up/core i torsdags. Det var svettigt, men skönt att återigen träna! Puhh...
Nä nu ska jag göra vid mig och sen åka till Kristianstad!


Trevlig helg!

Fint väder idag, SOL men kallt. Isigt. Jag har hört från olika källor att denna vintern ska bli den värsta på 1000år. Hoppas det inte är sant.. Kan inte bli värre än förra, snö och snööööö.... KALLT.

bebis! och bebis?

Publicerad 2010-10-06 22:23:09 i Allmänt



Idag var Annica och hennes fina familj med i Kristianstadbladet!
Lilla Calle!!

Undra om Anna och Martin har fått idag, Anna har hållt sig tyst idag här på internet. *hoppas*

Har nyss suttit och fixat ny mail och msn, min gamla skickade iväg massa konstiga mail. Pallade inte med det så fixade en ny. Det behövdes rensas på litan, har haft den mailen i mååånga år!

Imorgon ska jag förhoppningsvis träna lite igen!

Trevlig kväll, snart sängen för mig!

jag HAR tränat!!!!!

Publicerad 2010-10-04 21:22:02 i Allmänt

Tro det eller ej, jag har varit och TRÄNAT!!! Äntligen!!! Det har jag skjutit fram några veckor nu, måste dra mig i örat lite.
Så mamma, nu kan du sluta tjata....:)
Detta ska hållas nu, träna minst 1-2ggr i veckan! Måste återgå till den "vanliga Sofie" som alltid tränat och hållt i gång. Jag har gått in i någon form av dvala nu, är trött och hösten smyger sig på... Får övertala mig själv!
Hejja hejjaa! Nästa projekt är att försöka få med Johan :) Måndagar krockar med hans schema, får se.

Annars har helgen varit mys! Jag och syrran har tagit hand om varandra då Mamma var i Polen och göttade sig. Vi har ätit gott och slappat isoffan! Jag har även fikat med mina gamla kolleger Py och Kerstin från senaste jobbet i Malmö. Roligt att få en liten uppdatering, mys! Lille Julius var också med, endast en månad är han! SÅ SÖT!

Pappa har också stått ut med oss ihelgen!! En familje mys helg fast utan Mammi!

Det är svårt att hinna med allt när jag är i Malmö på helgen. Fullspäckat hela tiden. Hann bara en del av det jag skulle hinna med, måste prioritera hela tiden. Vem jag ska träffa,vad jag ska göra osv. Får planera: denna helgen fika med kollegerna, nästa kstadvännerna, sen en helg träffa Jenny, sen ska mormor, farmor, familjen och johan ska med hinnas med lite. Planering ligger bakom mina helger, hihihiih
Mycket som jag vill hinna med = för lite tid!
Äsch, blev nog klyddigt det jag precis skrev. Jaja, är nog lite trött efter träningen. Ska lägga mig i sängen och läsa lite. Sen när älsklingen kommer hem om nån timme så får jag min godnatt puss!!!

Återkommer en annan dag, när jag inte är så virrig, hihihih

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela