Sofie

Veckorna rullar i en väldig faaaart...

Publicerad 2010-09-30 22:04:05 i Allmänt

Då är snart ännu en jobbevecka fulländad. Man längtar ju alltid till fredagen och helgen! Sovmorgon och annat kul väntar!
Denna helgen ska jag ner till Malmö igen. Ska vara med syrran och passa hundarna då mamma är i Polen på spa! Blir väl idolmys och god mat på fredag. På lördag ska jag luncha med mina gamla goa kolleger, Py och Kerstin! Kanske följer lilla Julius med sin mamma Py på lunch!!
Annars ska jag träffa pappa och goa med hundarna!

Denna helgen ska jag och Johan ha semester från varandra. Det var ett tag sen vi var i från varandra mer än 1 dygn. Förrut hände det oftare än vad vi sågs. Det är bättre nu tycker jag!

Huset vi tittade på var ingen höjdare. Verkligen inte värt det dyra priset. Det luktade kattkiss i hela huset, fy faen. Källaren var ingen hitt. Ska titta på ett till på Tisdag. Det har varit ute innan, då tittade vi på det på hemnet. Så nu är det ute till salu igen. Johan säger att det hade varit perfekt till oss, storlek, trädgård, antal sovrum, uterum, läget osv.
Nä vi letar inte, men det är roligt att titta runt lite!

Hoppas att mammi får en toppen resa!!! ♥
Ser fram emot en lugn syster-yster helg! ♥

Pratade med min vän Annica igår. Allt hade gått bra med henne och bebis Calle. De är hemma nu och är lyckliga. Detta har jag väntat på i några år, ihiihiihih. Får snart köra och hälsa på deras nya familje medlem!

Nästa vecka hoppas jag på ett besök i Hällevik, där svärföräldrarna gör om köket, ska bli roligt att se!

Snart väntar idol med resultatet, wiiieeee! Imorgon veckofinal, I LIKE! Fredagsmyyyys!

Ihelgen hoppas jag på en Anna och Martin bebis!!!

motivation?

Publicerad 2010-09-27 21:20:22 i Allmänt

Synd att inte AIK höll ledningen idag. Malmö och HIF kvar på samma poäng i ledningen. Spännande är det.
Jag hoppade Mjällby matchen idag, blåste ute och jag hade lite att fixa här hemma. Har städat undan sommaren nu. Det var väl därför Mjällby vann för jag stannade hemma, hihih

Usch idag var jag trött, har inte riktigt vaknat på hela dagen... Höstrusk. Får tänka lite på den mysiga hösten som jag beskrev igår så kanske det blir bättre?!

Har dåligt samvete för att jag inte börjat träna än... Onsdag kanske? Massa annat som ska göras och min motivation är på NOLL. Måste komma igång... Bara jag tar steget och går dit så kommer jag bli piggare och få lite ork!!! HEJJA SOFIE!!!
SKÄRP DIG SOFIE!

Ikväll har jag sett Idol, mitt favorit program! Ikväll hejjar jag på Chris och Linda! Varje Fredagkväll är bokad i soffan framför idol nu i höst! hihih

Imorgon ska vi titta på ett hus, för skojsskull! Jag tycker det är roligt att titta, hänger på Hemnet jämnt! hihih

Nä, nu väntar lite disk sen mys med min älskling som snart kommer hem! Hejsvejs!

söndag...

Publicerad 2010-09-26 21:10:35 i Allmänt

Söndagskväll är kommen, imorgon väntar en ny vecka på jobb. Jag och älsklingen har haft lite mys, kollat på tv och ätit kronärtskockar. Vi har fått dille på det, äter det ofta nu!! MUMS!
Vi köpte goda sura clementiner, de är sååå goa!!!

Hann med lite besök hos gamlingarna ihelgen. Jobbigt att se mormor så. Ingen glädje alls längre. Hon som varit så engagerad i allt, sport, nyheter, kollat på tv, talböcker, gått till konsum och handlat osv.
Hemskt att se henne så här. Farmor var glad och pigg, det är skönt att se!! Hon var glad över mitt brev, roligt. Undra när jag får nästa? hihihi

Greasemusikalen med Marie och Sebastian var väldigt moderniserad tyckte jag. Personligen tyckte jag uppsättningen då Måns var med för några år sen var bättre. Men det är alltid trevligt att gå på sånt. Får unna sig det. Nästa blir nog idol!

Annica har hört av sig, lilla Calle är här nu! I fredags. Han hade navelsträngen virad 4 varv runt nacken, läskigt. Men allt är bra nu, skönt det!!!

Annars har helgen bestått av familjemys med idol, god mat, entre, kortspel osv!!!

Mysig helg, tack familjen! ♥

Saknar Kstad vännerna nu faktiskt, längesen vi träffades. Får dra ihop något...
Skulle egentligen en runda till Anna, men hon är i 40e veckan nu, så förstår att hon inte orkar. Men måste ses!

Höstkläderna är på plats i Sölvesborg nu, var tvungen att hämta dem från Malmö. Brr, kallt och ruggigt.
Får ställa om till Höst-Sofie. På med myskläder, tända ljus och mys under filten!!!

lite lördagsläsning!

Publicerad 2010-09-25 09:46:56 i Allmänt

Sitter nu i Malmö. I natt blev vi väckta av att Ruben nog hade feber. Han hoppade upp på mig och Johan, skakade och slickade sig om nosen hela tiden. Han var orolig, bytade plats i sängen hela tiden. Jag gick upp och blötade hans tassar och klappade honom. Stackars lilla vovven. Han har nog fått förkyldning och feber? Låter lustigt på en hund.
Man blir orolig över sin lilla hund som har lite feber. Läs då denna artiklen om en ung tjej som gått ett år under min syster på högstadiet. Hennes son föddes i vecka 24 och vägde 460gram. Ständig oro.
http://www.sydsvenskan.se/inpalivet/article1245424/rdquoHan-ar-mitt-lilla-sunshinerdquo.html

Om ni vill läsa hennes blogg så är den här: http://sofieterezia.blogg.se/ 

Blir helt tagen, massa tankar, vilket mirakel!!

Denna helgen ska jag träffa mormor och farmor!! Sen ikväll ska vi på Grease musikalen på Malmö Arena!
Försöker få tag i biljetter till Malmö FF - Mjällby. Det är sista matchen, och kanske, kanske kan vi knipa SM guldet. Därför är nästan alla slutsålda. Jag har bokat 2 stycken, men ska kolla iveckan om det finns bättre platser som släpps när folk inte hämtat ut dem. Matchen ska jag se iaf! Fight med Johan! hihih

I Onsdags hade jag en mysig dag hemma hos Annica i Åhus! Igår skulle hennes planerade kejsarsnitt ske. Har inte hört något än, hon är väl helt slut. Är såå nyfiken, och hoppas verkligen allt har gått bra med lilla Kalle och med Mamma Annica förståss!!
Snart är det Annas tur, spännande...

Nä, ska fixa mig lite nu, trevlig helg!!!!

omotiverad? höstrusk, trötter

Publicerad 2010-09-20 19:59:31 i Allmänt

Det är nu halvlek i fotbollen. Djurgården spelar mot mitt MFF och Helsingborg mot Johans Mjällby! Han är med sina vänner och ser fotbollen och jag ligger i soffan och hejjar på Maalmööö!
Drömmen hade varit att Mjällby puttade ner Helsingborg och vi fick tre poäng och drar vidare i toppen. Så ser det tyvärr inte ut just nu. Vi båda ligger under, och Malmö tappar boll hela tiden. Kom igen nu i andra halvlek! Hejja Malmö och Mjällby!

Usch jag är såå trött och det är deppigt väder. Bara regn och grårusk. Vill helst bara ligga under filten och slappa. Morgonen är inte heller rolig, usch. Jag har tappat motivationen. Har inte kommit igång med träningen än.. Suck. Blir så trött på mig själv. Annat var det när jag och syrran drog i varann... MÅSTE SKÄRPA MIG!!! Blir ju säkert piggare när jag väl kommer igång med träningen, hittar bara massa undanflykter. SUCK.

Mamma tyckte Malmö kändes så stort när hon kom hem, hiihih. Det är ju en viss skillnad. Har några mammor på jobbet som kommer från Malmö, Trelleborg och där nere ifrån. De trivs jätte bra här uppe, ute på landet.
Det är mysigt och sen shoppar jag inte så mkt nu längre, hihih! Små gator med kullersten...
Får se om jag kan ta mig till träningen imorgon? Jobbigt att behöva köpa nytt kort och allt, hiihih

Näää nu måste jag heeejjja. Heeja hejja Malmööööö! Och Mjällby se till att hämta så ni knuffar ner HIF.

Besök från Malmö!!!

Publicerad 2010-09-19 21:30:47 i Allmänt

Då var det söndag kväll igen. Denna helgen har varit mys. Har haft Mamma, syrran och hundarna på besök. Vi har varit många i "vår" tvåa. hihih
Allt går om man bara vill!
Vi har varit en runda i Kristianstad, varit hos Johans föräldrar på god middag och myst tillsammans med gotte!
Tack familjen för en mys helg!

Nu har vi sett ensam mamma söker och nu valvakan. Söndagsmys!

En ny jobbevecka väntar... Imorgon ska vi se Mjällby-Helsingborg och på Onsdag ska jag till Annica. På fredag sker hennes planerade kejsarsnitt. Spännande!!!!

Maaaalmöööö FF, himmeeellsssblåååååååå!

Publicerad 2010-09-16 21:39:27 i Allmänt

Sitter här och ska skriva ett brev till min lilla farmor! Hon hör så dåligt nu, så telefonkontakten är nerlagd. Fick ett fint brev av henne i veckan. Oj, känns som man bor jätte långt bort, längesen man skrev brev.
Jag blir glad och jag hoppas farmor också blir det, så vi skriver!!!

Ihelgen får jag och älsklingen Malmö besök. Mamma, syrran och hundarna kommer upp. Pappa ska jobba så han får hälsa på en annan gång! Ska bli mys! Blir många i lägenheten, hiihihi!!

Igår var en stor fotbollsdag. MALMÖ FF vann skånederbyt och drog i från i ledningen! Agon och Daniel var avstängda men vi klarade det ändå! YES!!! Hoppas nu det håller i sig, så kanske, kanske det blir SM guld. Om inte Johan jäkla mjällby ska förstöra för oss i sista matchen. Brukar ju ha otur mot dem.
Vi var och såg Mjällby-häcken igår. Mjällbys målvakt kvitterade i sista sekunden, TUR!
Hälsade även på Johans mamma som ligger nerbäddad efter operationen, de bjöd på en jätte god middag! Mums!

Annars är mormor lite bättre nu, men helt återställd blir hon aldrig, är gammal nu.
Syrran är på benen och familjen "frisk".
Jobbet går bra, ska vara glad jag fick jobb här uppe och kan bo med min älskling
som jag förövrigt är väldigt glad att jag har. Blir glad när jag vaknar på morgonen och glad när vi ses efter jobbet!
och imorgon är det fredag och heeelg! Wiiiieeeee!!!

By the way: jag har köpt idol biljetter till omgången i Malmö! Roligt med tv inspelning! SKOJ!!!

Lillasyster!

Publicerad 2010-09-13 19:53:08 i Allmänt

Har nyss kämpat mig igenom en dusch. Johan skulle vara duktig och rengöra avloppet, aldrig jag hade gjort det.. Örk och fy.
Rent och snyggt men vattnet rann ju inte ner när jag satte igång duschen. Jaha, vad gör jag nu? Måste ju duscha.
Beslöt att detta skulle bli den snabbaste duschen nånsin. Fick stoppa vattnet hela tiden och vänta på att vattnet skulle rinna ner. Nästan översvämning...
Hoppas inte brunnen spader och allt vattnet rinner ut i hallen..hahahh
Får höra med Johan sen...

Fredagen bestod av god middag i form av bakpotatis och biff. Till det blev det idol och film med Johan, Mamma och syrran MYS!
I lördagsförmiddag kom pappa med bullar som vi fikade på. Eftermiddagen spenderade Mamma, Johan och Jag på Olearys där vi drack en god öl och tittade på MFF matchen. Trevligt att se matchen där, se lite folk och härlig stämning.
Tidigare på dagen hade jag och syrran snackat om att efter hennes jobb sticka till en pub en runda, prata lite och träffa folk. Det blev att jag och Malin drack lite vin och hade en trevlig kväll även Jenny kom senare. Mot kvällens slut blir vi hämtade och syrran trillar ihop i baksätet av bilen och vår kompis som satt där visste inte om att hon kan göra så. Panik får vi, och stannar bilen mitt i korsningen och ut drar vi en "livlös" Banne. Jag har varit med om detta tidigare, men det är väldigt läskigt. Hon bara försvinner och är borta ett tag. Massa människor stannade på vägen och ville hjälpa till, tack alla!
Vi kunde till slut bära in syrran i bilen och fortsätta hem till Mamma, där hon försvinner igen och igen...
Vi beslutade oss att ringa ambulans för detta har hänt några gånger för mkt på senaste.
Så några timmar mitt i natten på akuten fick det bli. Tur att pappa också kom dit för att vara med oss.
Ingen rolig miljö att sitta av tid i, folk spydde, kom in och var misshandlade osv. Fick ju inte reda på något om henne heller... Vi var rätt trötta när vi kom hem kl 6, med en lillasyster med oss, det var det viktigaste!

Usch ja det är hemskt, vem vet, nästa gång kanske hon inte kommer tillbaka? Man får ju panik...

Ett tråkigt slut på en trevlig kväll. Hela söndagen låg jag, johan och syrran och slappade tillsammans. Var helt utmattade, men lättade.


Man ska inte ta något förgivet, usch så snabbt allt kan förändras... ♥

torsdag

Publicerad 2010-09-09 21:36:21 i Allmänt

Idag är det en månad sen jag började på mitt jobb. Tiden går verkligen fort och jag trivs fortfarande bra!
Som jag tidigare sagt är det väldigt stor skillnad från mitt tidigare jobb.
"är där någon fröken ute?" (de springer inte bra ut när de är klara)
"jag har tuggat upp, kan jag få gå ifrån?"
"vad fint du ritat"
"Vilken fin klänning du har idag fröken"


Barnen är omtänksamma och ordentliga. Visst är vissa busiga men det hör till.

Är glad att jag tog det stora steget och säga upp mig för att prova lite annat!
Visst saknar jag barnen från förra jobbet, men suck vad jobbigt vi hade det...

Jag börjar känna mig bättre, har fortfarande snuva och hosta... Har varit i Krstad en runda iveckan och varit i Karlshamn på sjukhuset hos svärmor som blev opererad.

Troligtvis blir det Malmö ihelgen, träffa familjen och hundarna.. Känns som jag behöver en Malmödos nu:)

Py från mitt gamla jobb har ploppat nu, ut kom en liten fotboll vid namn Julius. Har länge väntat på denna lilla krabat, följt magen varje dag på jobb.
Snart är det även Anna och Annicas tur att ploppa ut... Spännande! Många bebisar att hälsa på!
Sniffa bebbe!

Brr vad det har börjat bli kallt.. Men vi har härliga höstdagar med mycket sol! Wounderful!!!

sjuker suck.

Publicerad 2010-09-05 21:37:14 i Allmänt

Tyvärr blev det ingen Malmö visit ihelgen då jag var helt färdig efter jobb i fredags. Orkade inte mer än att köra hem och lägga mig i soffan och sova ett par timmar. Feber och dunder förkyld, ögonen rann... Usch.
Jag som hade sett fram emot att träffa mina gamla kolleger, men hoppas det finns fler tillfällen.
Istället sov jag och Johan ett par timmar på eftermiddagen. Var lite piggare men näsan rann konstant.
Denna helgen har bestått av slappande och träffat Johans föräldrar. Var en runda i Krstad i lördags, sen när vi kom hem sov vi ett par timmar till.. SLÖA! Man ska väl vila bort förkyldning? hihih

Nu har det börjat bli lite kallt, men solen skiner på oss.. Det är jag tacksam för! Sol=glad Sofie! hihihi

Ikväll har jag och älsklingen ätit kräftor som Johans föräldrar fiskade uppe i Johans systers bäck. Stora och super goa! Mums!!!



Förövrigt är det en riktig "sjukhus dag" imorgon. Mamma ska dra ut en tand, lika så min kollega och svärmor ska operera knäet. Hoppas det går bra för er.. För mig är det en vanlig måndag med jobb...
Ska träffa Frida på eftermiddagen, en tripp till Kstad!

Snart börjar min TV höst... Ensam mamma söker, bonde söker fru och idol!! Wiiihoooo  hihi

Har bara väntat på det...

Publicerad 2010-09-02 20:49:23 i Allmänt

Då var det min tur att bli dunderförkyld och ha ont i halsen.. Har bara väntat på det. Men det hör ju hösten till.
Just nu orkar jag inget, näsan rinner heeela tiden och jag är såå matt.
Sov en stund innan på soffan.
Måste ju packa, ska till Malmö imorgon igen, tredje helgen nu.
Men jag orkar inte, suck..

En ipren och nässpray o sängen väntar snaaart.

På lördag ska jag träffa mina goa kolleger på nyfikonet (jobbet i Malmö)!!!!


Återkommer när jag är bättre! Hej svej..

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela