Sofie

Mallorca

Publicerad 2011-09-06 19:29:46 i Allmänt

Vi hade en mysig vecka på Mallorca.
Efter veckan var vi överrens att det räckte med en vecka. Nästan lite trötta på värmen och att gå i "samma" hela tiden. Stranden, poolen, duscha, balkongen, ut och äta osv... Det är mysigt att vara iväg, men en vecka räckte för oss.

Vi var även iväg på fotboll och såg spanska ligan. Real Mallorca möta Espanyol. De spelar i samma serie som Barcelona och andra storlag.


Fotbollen var i Palma. Vi tog bussen dit på förmiddagen. Svårt att veta var man skulle hoppa av. En stor stad och vi hittar NOLL. Gick runt lite, men blev inte imponerade av staden. Kan vara för att det var söndag eller för de hade siesta. Men men, en utflykt dit blev det iaf. Hittade en skylt vi tog foto på hihiih.
Johans pappa heter Hugo. Johan= Son Hugo.En annan utflykt som vi gjorde var till Marineland. Det finns djur. Shower och andra djur att titta på t ex sjölejon, flamingos, pingviner, delfiner, papegojor och akvarium med minihajar och fiskar i fina färger.Rolig show med papegojor. Här ligger en papegoja i en liten solstol.

Sjölejon-tryckare!! hihii


Delfinerna var fina!


Skötaren balanserar på delfinen.Lite god dricka har vi druckit..


God Sangria, spansk dryck. Vinblandning med frukt i. Mums.Goda drinkar och underhållning!

Bada har vi också gjort. Både vid poolen och stranden. Härligt.
Blåste lite första dagarna, då var det grumligt. Men sen var det fint och jag kunde se botten!!Härligt och skönt!Efter vi duschat och gjort vid oss. Satt vi i kvällsvärmen och spelade skitgubbe. Lyssnade på musik och drack lite gott. Jag ♥ mitt rosévin

Fin utsikt från hotellet.


Jag lägger upp fler bilder en annan dag, t ex från Johan födelsedag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela