Sofie

Höstpremiär på Grand

Publicerad 2008-08-30 17:56:11 i Allmänt

Ja, då var jag tillbaka igen... Det är mkt i skolan nu, men det går bra hittills. I Torsdags var jag och frida på handledningssamtal med handledaren i examensarbetet. Vi hade kommit igång bättre än de andra iallafall. Ska ha gjort en uppsatsplan till nästa samtal. Vi satte oss med det efter skolan. Sen gick vi upp på stan och fikade och tittade på folk! Jag köpte ett par byxor och två linnen.. Kanske tar bild på det en dag!!
Sen på kvällen i torsdags var jag en runda hos Jenny, Sebbe och Thyra. Det var trevligt!! Kul att snacka lite, de flyttar snart de dummingarna... hihi...Men förstår att de behöver en större lya nu när Thyrisen har börjat röra sig. Hon försöker dra sig framåt och sätter sig själv nu..Så duktig det lilla livet. Helt sjukt vad tiden gått fort och så mkt hon har utvecklats. Det var ju nästan precis som hon bara låg och sov hela tiden..hihiih...
Jenny, snart kommer ni inte få nån lugn och ro. Då får ni springa efter henne hela tiden... hihih...
Måste vara roligt som föräldrar att få följa sitt barn! Mys!!
Nu ska jag och frida snart till stan en runda. Jag vill bara ut i detta fina vädret!! Jag blir så glad av sol!!!
Visst ja, igår var jag hos Mange, vi såg film! Ett tag sen vi sågs nu, men han ville inte bli smittad av min förkyldning. Det är bättre med den nu och jag har fått min röst tillbaka!!

Ikväll blir det höstpremiär på Grand. Grand har alltid stängt under sommaren, så det var ett tag sen man var där och dansade nu... Blir kanske Kristin innan, hon fyller år idag! Sen blir det dans för hela slanten!
Kommer nog bli mkt folk, men trevligt ska det bli!!


Trevlig lördag!

The Spark

Publicerad 2008-08-27 21:37:21 i Allmänt

I Måndags var jag som sagt på kåren. Har inte varit där sen bartömningen i Juni. Kåren är högskolans uteställe, det är vanligtvis öppet på Onsdagar men insparken var i Måndags. Det var skoj, livebandet var dock inte så bra. Det var trevligt att träffa alla igen! Det är alltid så go stämning på kåren. Alla är glada och dansar och har sig!!
Jag, Frida, Sara, Anna och Ida var hos mig innan. Vi snackade,lyssnade på musik och drack lite gott..
Några foto blev det allt...

 Ida, Frida och Jag

 Anna, Jag, Frida och Sara      


Blondinerna skålar!! Alltid glada på fest!!

Ikväll har jag pluggat, det känns att det är igång nu igen..Massa att läsa, men imorgon, fredag och nästa vecka är det mest fokus på examensarbetet... Men vi har snart tenta, måste läsa till den också ju.. Kommer blanda ihop allt när man läser det tillsammans.... Dåligt planerat..

Idag har jag gjort en kycklingsallad.. Jag hade i kyckligfile som jag marinerat och stekt, sallad, gurka, tomat, oliver, fetaost, majs, champinjoner, ris mm. Det var super gott!! Har till imorgon också... Märks att man är student, får äta det dagen efter också, eller frysa in... heheh

 Min supergoda sallad!! Nyttigt och bra!

Hatar sjukhus

Publicerad 2008-08-27 18:38:32 i Allmänt

I Måndags var jag som sagt hos plastikkirurgen. Han sa att jag skulle opereras igen. Har väl ingen talan, jag vill inte.. Hatar sjukhus och sprutor så in i bomben. Jag fick en tid den 9september, det är snart.. Är mega orolig..
Direkt fick jag gå upp på provtagningen och ta ett blodprov i armvecket.. JAG KLARADE DET! är mega stolt!! Hatar sånt. Sen fick jag gå in till narkossjuksköterskan och lämna en blankett om min hälsa och prata om hur operationen ska gå till. Jag vill inte.. kommer ha en äcklig jäkla nål i handen... Jag vill inte..
Mamma får inte heller vara med under operationen... Jag kommer iallafall få lugnande... HATAR DETTA!
Hade hoppats på att få slippa ännu en gång... Men jag måste ju klara detta... De ska skära och sy i mitt ben ännu en gång på samma ställe, det som precis har läkt... Kommer knappt kunna gå eller böja benet, det är nästan precis vid knävecket...
Slut tjatat om det... Vill att det ska vara över bara!! Mamma och Syrran är iallafall snälla och höljer med!!!

Sen på kvällen var jag på Kåren en runda. Det var invigning: the spark. Jag, Frida, Sara, Anna och Ida förfestade lite hos mig... Sen gick vi ner på kåren..Det var skoj att prata med alla studenter igen och dansa gärnet!!
Min huvudvärk släppte iaf, hade mega ont i huvudet efter sjukhuset, spänningen släppte.
Bilder och mer kommer sen från i Måndags...
Ska slänga mig framför tvn nu snart...
Är trött, fullt ös i skolan...Redan uppgifter och lästa böcker.. Shit vilket tempo..
Imorgon är det introduktion om examensarbetet!!
Jag ska klara detta!!!!

Jaha, då var allvaret igång igen då...

Publicerad 2008-08-24 14:21:12 i Allmänt

Då har jag öppnat och satt tänderna i kurslitteraturen. Det känns att det var några veckor sen jag pluggade... Men hoppas att det ska gå bra. Jag ska klara det skitet!!!
Det ligger rätt många böcker här på mitt golv, satt och kollade igenom litteraturlistan igår, och jag har de böcker jag behöver en tid framöver iaf....

Nu när skolan börjar måste jag ta tag i mitt liv... Jag måste börja äta gröt till frukost igen, men sen på helgen så unnar jag mig mackor:) Ska göra lite sallad också som jag kan äta. Jag har både räkor och kyckling i frysen...
Ska även försöka springa också, kanske inte just nu för jag är förkyld men snart... Jag bor ju så himla bra här ute på fältet, hahah... Så har egentligen ingenting att skylla på... Det är bara att gå några 100meter sen är jag ute vid naturreservatet, där är inga bilar och bara massa kor som kollar när jag springer. Hur perfekt som helst.
En liten paus ifrån plugget? Jag måste ta mig i kragen!!!

Imorgon ska jag som sagt till läkaren...HOPPAS han säger att de inte behöver göra något åt det.
Sedan på kvällen ska jag träffa alla studenter igen som är nere på Kåren. det ska bli trevligt... Det är många som inte varit här över sommaren ju... Man ser att en efter en börjar komma med sin packning här nere på gården nu!
Allt blir snart som det brukar!! eller nästan allt iaf...

Nu har jag ätit min lunch eller mellanmål... Ska återgå till boken nu... Det är sjukt att jag har börjat plugga innan skolan har börjat. Men vi ska ha läst två böcker till på Tisdag, så bra att börja i tid. Imorgon kommer jag inte ha så mkt tid att plugga...

Smått ångest

Publicerad 2008-08-23 15:14:00 i Allmänt

I förmiddags gick jag in på ikonen till den nya kursen.. Hittade en grovplanering av höstens innehåll. Dag 2, alltså på Tisdag, har vi ett bokseminarium. Dag 3, ska vi till praktikplatsen.. och i vecka 3 ska vi ha en salstenta.
Smått Panik och detta var bara lite av allt vi har framför oss...
Okej, sista terminen, men ändå... Vi ska ha 5 veckors praktik och examensarbetet ska ju också skrivas..
Undra hur detta kommer gå.. jag hatar salstentor...
På Måndag ska jag till plastikkirurgen för de ska titta på mitt ärr, där som de skar för nårra månader sen...
HOPPAS jag slipper ta bort ännu mer.. Då får de väl hyvla hud från nått annat ställe.. Jag vill inte... HATAR sånt... Så jag missar kursintroduktionen på Måndag.
Om jag mår bra på Måndag så ska jag till "The Spark"... Det är första diskot på Kåren för terminen.. Ska dit och snacka med alla... Har inte setts på länge ju...

Gäller att vila riktigt nu denna helgen, för snart börjar skolan igen...
Sista terminen, sen börjar en ny fas i livet... Söka lägenhet, jobb... Var ska jag bo? mm... Lämna högskolan, kanske kristianstad? Vännerna splittras mm.... Både vill och vill inte...

Just nu finns det många frågetecken i framtiden....
Är även sååå jäkla trött på detta pissregnet... Hoppas det snart kommer ett postivt inlägg från mig.. hihih

Känner mig inte helt 100...

Publicerad 2008-08-22 19:52:31 i Allmänt

Jag känner mig helt slö och veck. Har ont i huvudet och halsen...
Det är inte roligt... är allmänt uttråkad och nere.
Men det finns dem som har det värre, så ska inte klaga...

Inget är skoj, är inte sugen på nått.... Motivation, hallå??...
BLÄ...

Liseberg

Publicerad 2008-08-22 16:30:56 i Allmänt

I Onsdags hade jag och syrran en trevlig eftermiddag på malmöfestivalen. Vi gick runt och tittade lite och åt den goda texasburgaren..   Jag köpte ett par örhänge! Sedagn gick jag direkt till tåget och åkte tillbaka till Kstad. Då var sommaren i Malmö över för detta året. Jag har inte tillbringat så många veckor i Malmö denna sommar, för jag har jobbat i Åhus. De andra somrarna har jag varit i Malmö nästan hela tiden... Men det har fungerat bra ändå.
Tack syster för en trevlig eftermiddag! Det räcker gott och väl att gå där en runda, käka och snacka med lite folk.

I går körde Jag, Frida, Sara och Anna till Liseberg! Det pissregnade hela vägen upp, så vi var lite smått deppiga... Men när vi kom fram så var det över gytt väder! Solen sken och vi hade en underbar dag. Det bästa med allt var att där inte var några köer alls... De väntade nästan på folk för att kunna köra karusellerna... Såå perfekt!  Annars kan där vara köer på typ 2 timmar, då förstörs ju allt kan jag känna... Vi åkte en massa karuseller hela dagen... Kanonen och Balder var roligast. I love berg och dalbanor!! Kanonen gick upp och ner...hehe.. Vi hade en super trevlig dag!! Tack så mkt tjejer!

  Frida, Anna och Sara är redo för en Balder-tur!

 Där uppe satt jag och frida, redo för att åka ner i en väldans fart...

 Det blev lite mat också!

I slutet av kvällen hade jag så himla ont i halsen, kunde knappt prata eller andas... Det är lite bättre idag, men jag känner att det är en förkyldning på gång.. Lagom kul nu när skolan börjar... usch... Så är lite smått seg och deppig idag..
Har iaf tvättat och städat här lite... Ska träffa Mange ikväll.. Blir en lugn kväll
Om jag orkar ska jag festa lite med tjejerna imorgon. Ta två glas vin iaf!

Min lilla vovve fick en Kramis innan jag åkte tåget hem... Han blir lite ledsen när jag åker...
Men vi ses snart igen...  

Hej och hå...

Publicerad 2008-08-19 19:49:00 i Allmänt

Ja, då var det dags att uppdatera igen... Nu har det gått några dagar sen sist...
Här kommer lite vad jag gjort de sista dagarna:
I Fredags jobbade jag på förskolan i Åhus, öppnade så jag var rätt trött efteråt. Jag och Mange kollade film och slappade, så det blev en lugn och skön fredagskväll.
I lördags gick jag, jenny och thyra upp en runda på stan. Kollade lite i affärer och åt lunch. Det var jätte mysigt, ett tag sen vi sågs ju... Thyrisen kan sitta själv nu, hon växer och växer. Hon är alltid så glad också den lilla solstrålen...
jag och jenny pratade gamla minnen som vanligt, alltid lika skoj!
På kvällen åt jag, Fia och Mange mat tillsammans, sen gick vi bort till Viktor där vi drack lite gott och spelade spel. Vi begav oss till Banken där vi fortsatte kvällen.
I Söndags slappade jag, laddade inför jobb på Måndagen. Sista jobbedagen för denna sommaren. Jag stängde, sen körde jag direkt ner till Malmö. Var inte här nere förrän vid 19.30..
Idag har jag och Syrran varit på Swedala Outlet.. Jag letar svarta byxor... Har hittat ett par Tiger och ett par miss sixty. Får prova dem sen en dag och se om de sitter bra. Jag och Mamma har varit på Malmö festivalen nu i eftermiddags. Vi åt gott och gick runt lite... Maten och människorna är det man åker upp för. Den hade sin glans för nårra år sen., när man var yngre. Nu tycker jag mest att det är jobbigt. Är bara där uppe en stund och sen hem igen... Skönt att det bara är 1gång/år..hehhe  

Ikväll blir det tv med mamma och syster! Hon är hemma från Magaluf nu, hon är dunder förkyld, lär säkert bli smittad...

Imorgon blir det nog en runda på festivalen med syrran, äta texasburgare och köpa ett par örhänge..sen blir det kstad.. På torsdag väntar Liseberg med mina tjejer:) Wiiee!!

Banne på Magaluf:   
Nu väntar vardagen för dig igen lilla systeryster! Inget mer sol, bad och goa drinkar...
Ja, som sagt, min vardag börjar också snart. Skolan drar igång på Måndag... Då är "sommarlovet" över och allvaret börjar med massa plugg, examensarbete och slutpratik. Fattar inte att jag bott där uppe i 3år nu och har endast en termin kvar.. Helt sjukt... Måste lägga in sista växeln nu, sista rycket.....  Bara att bita ihop...

Gamla minnen!

Publicerad 2008-08-13 18:47:16 i Allmänt

Idag har jag varit på stan med Hillevi. Vi umgicks mycket för några år sen. Nu har vi blivit äldre, men ändå känns det som igår nästan..hehe...
Vi gick på stan och kollade och snackade gamla minnen... Det var roligt, vi har delat många år tillsammans.
Tur man har gått vidare och inte lever kvar i det gamla, men det var skoj när det varade...
Undra vad alla gör nu för tiden?

  Hahha Lillis, remember? Jag suddade ut mitten... Det är glömt!!
Snacka om längesen... Jag måste ha gått i 2an på gymnasiet kanske?

Det har varit en väldigt trevlig dag! Det är synd att man inte kan ses oftare...Men så är det när man blivit stor.. Man bor inte i samma stad längre, skolan och jobb tar mycket tid mm... Förr var det ju inte såå direkt...
Synd att inte Jonte kunde vara med, men vi får ses snart igen och då ska Jonte också vara med!

Jag och Mamma ska se film ikväll! Mysa sista kvällen som jag är hemma. Imorgon kör jag till Kristianstad. Ska jobba fredag och Måndag. Så jag stannar där uppe över helgen. Träffar inte syster som kommer hem på fredag... Hoppas hennes bränna försvinner innan jag träffar henne, så jag slipper känna mig ASblek....

Göteborg är planerat med vännerna... Ska köra upp nästa Torsdag!! Wiieee.. Liseberg, here we come!

Trevlig kväll!!.... Snart börjar vardagen och skolan igen... Ska fylla frysen och kylen nu när jag kommer upp...

Drömmer mig bort...

Publicerad 2008-08-11 18:58:08 i Allmänt

Idag har jag träffat Liza! Hon ska inte flytta tillbaka till Teneriffa utan ska vara i Sverige lite till! nice!!!
Vi ses ju inte så ofta nu när jag inte bor i Malmö och hon har bott utomlands ett bra tag nu... Så det e skoj när man väl ses!
Tycker jag är inne i en liten seg "depp" period. Jag är såå slö och har ingen motivation till nått... Tråkigt väder och inget är direkt skoj... Bläää....
Men måste tänka att det finns dem som har det värre än mig. Man måste vara glad för det man har, det kan ändras när som helst... Får rycka upp mig lite...
Syrran är utomlands, kom och tänka på när vi var i Egypten. Det var super skoj!! Vill iväg igen. Bjuder på nårra störda bilder på mig och lillsis från Egypten!  Snart kommer hon hem igen! Men då får jag inte ha hennes säng mer.. hihihi....






Kräftor

Publicerad 2008-08-10 22:34:10 i Allmänt

Det blev aldrig Möllan igår... Hade ingen motivation och var sååå slö. Så jag ska träffa Liza imorgon istället...
Denna helgen har varit en riktig slappe helg. Tråkigt väder idag också, då blir det inte bättre.
Syrran har jätte fint väder på Mallorca. Lyllos henne!!!
Ikväll har Mamma och Jag varit hos Farmor.. Vi hade med oss kräftor och Farmor bjöd på räkor, lax och en massa andra pålägg... Gjorde mig två jätte goda kräft-räk-lax mackor!!! Sååå gott...
Men man luktar inte hallon om fingrarna sen..men sånt man får ta!

Ska träffa liza imorgon.. Jobbar fredag förmiddag, så ska köra upp till kstad på torsdag, troligtvis!
Hoppas min Faster och kusin med familj har haft det trevligt i vår kära huvudstad..

Tänker på den lille katten... Men det blir nog lite bry med en katt ändå... Men den var såååå söt och go! Den tamaste och gosigaste katten jag träffat... Måste träffa honom igen!  Nästan som min ju...hiihihi...

Uppdatering...

Publicerad 2008-08-09 17:50:14 i Allmänt

Då har det gått några dagar igen.. i Tisdags åkte jag upp en runda till Kristianstad... Jag, Fia, Jeppe, Viktor, Maggan och Robban kollade på film.. Jag och Fia var en runda på stan..
Festade lite hos Mange och sedan Banken... Det var trevliga dagar... Är nere i Malmö igen.. Min syster åkte till Mallorca i går med sina kompisar... Hoppas de får en underbar vecka med massa sol och goa drinkar!
Igår var Mamma och Jag hos hennes kusin. När vi kom hem hade vi en liten kattunge med oss hem... Våra hundar var inte vana vid den så Ruben skällde hela tiden. Blev en rätt jobbig natt... Vi lämnade tillbaka honom idag igen..Får se hur jag gör...
En massa positiva saker med en katt, men det finns några mindre positiva saker också, som man måste tänka på..
Det är en vildkatt som lever ute, vill gärna hjälpa den... Den är såååå tam, helt sjukt... Den la sig på ryggen hela tiden för att bli klappad och var vid mig hela tiden... Ett gosigt charmtroll...Men får se hur det blir.. Hade inte tid idag att hundarna och den skulle lära känna varandra...

Naaww såå liten och söt han är, lille kisekatten!! återstår att se!!..... Sååå sweeet!

Ikväll ska jag träffa Liza! Jag, liza, mamma och mika ska en runda till möllan... Ska bli trevligt... Imorgon ska jag nog träffa lilla Farmor!

Helg i Hbg

Publicerad 2008-08-04 18:40:52 i Allmänt

I fredags åkte jag till Helsingborg. Jag och Frida tog två öl på hamnkrogen i hbg, det var riktigt mysigt. Solen sken och det var trevligt!



Vi gick en runda på stan. Jag fyndade två plagg på rea!
Vi åkte hem till hennes föräldrar, där vi spelade spel, drack rosévin och åt räkor. Vi spelade ett roligt spel som heter "med andra ord", det var jätte skoj.
Vi gick in till Mia och Ingela en sväng och sa hej också.

i Lördags var vi lite ärenden i höganäs, var hos Fridas mormor och lite så... Sen på kvällen var det dags för den årliga sommarfesten hos Mia och Ingela. Det var riktigt trevligt... God mat, dryck, lekar, uppdrag osv...
Trevlans..

En puss till Frida, tack för en trevlig helg!  

Igår när jag kom tillbaka till Malmö åt vi på Vagabond med Mormor, hennes bror + fru och min familj. De var gott!!

Idag har jag varit lite ärenden med mamma och syrran. Köpt lite saker inför bannes resa. Hon åker till Mallorca på fredag. Blir kanske en tripp till kstad iveckan, åker ju gratis med sommarkortet!

Bläää, för tråkigt väder.... Man måste se ljuspunkter i livet... Varför ser man inte allt som roligt och mindre roligt istället för tråkigt? Man kan inte alltid vara på topp, men men måste försöka se det positiva!

Ikväll blir det bio med syster min. Vi ska se sex and the city...

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela