Sofie

Mysig helg

Publicerad 2011-11-29 17:11:41 i Allmänt

Hade en härlig helg med mamma och syrran!! Julmys och bad i Falkenberg! Hotellfrukost, mums vad gott. Pressade frukt och drack till frukosten!! Lördag till söndag bodde vi i en husvagn på gekås camping. Lite shopping blev det också!
Toppen helg! Roligt att komma iväg lite!! Nu är vi snart i julmånaden december!
Mycket spännande väntar... :)

Även hundarna blev glada av vår shopping..

Juligt

Publicerad 2011-11-25 23:25:17 i Allmänt

Mätta och nöjda ligger vi i våra sängar i falkenberg. Mat och gotte i stora lass, show till tusen och hur nice som helst, ös!! Imorgon väntar hotellfrukost och bad.. Sen min första husvagns natt ever, detta på ullareds camping.. nice med weekend med de bästa!!

helg med Mammi & systern min

Publicerad 2011-11-22 20:41:45 i Allmänt

Jag ser fram emot helgen som jag ska spendera med min kära mamma och syster! Vi ska ha en julmys helg tillsammans! Vi ska till falkenberg på julshow och julbord på fredagkväll. Blir spa och mys på lördag och söndagen passar vi på att besöka Ullared innan vi åker tillbaka till Malmö. Det ska bli jätte trevligt!

Nu är det snart slut på mina favorit program under hösten. Ensam mamma söker och bonde söker fru bland annat. Igår valde de ensamma sina partners. De var så kära och glada. Jag kunde inte annat än gå in på tv3.se för att titta hur det gått nu i efterhand. Roligt att det håller för två av paren, hoppas det fortsätter så. Det är en intensiv period för dem och de känner knappt varandra. Men roligt att det håller!

Nu ska jag skriva ett utvecklingssamtal, har två stycken kvar denna veckan. Sen är mina avklarade.

Förbereder för jul..

Publicerad 2011-11-20 16:06:21 i Allmänt

Här förbereder vi oss för jul!! Handlade julstjärnor till krukorna. Första advent om en vecka.. Hej vad tiden går.. Julmust och glögg mums!! Jag frågade johan vad vi ska handla i julklapp till folk.. Han sa: "handla och handla. Denna köphets. Till julen ska man umgås" hihi det har han rätt i. Men lite klappar hör till!!
Bergström/Persson förbereder sig inför julen:

trevlig helg

Publicerad 2011-11-18 19:19:13 i Allmänt

Smidigt att blogga från mobilen. Slipper lägga in foto på datan och sätta mig här och skriva.. Men det blir lite kortare inlägg.. Vill önska er en trevlig helg. Veckorna bara springer iväg, nu har vi fredag här igen! Ikväll ska Johans kompis och hans tjej komma hit.. Blir fredagsmys med gotte och idol. Får se vad resten av helgen bjuder på... Har varit några kalla dagar, men härliga!! Utvecklingssamtal på jobb och dokumenterar och reflekterar för fulla muggar... Snart Luciaträning och jultema som drar igång... :) Trevlig helg!

Utvisad

Publicerad 2011-11-15 22:25:36 i Allmänt

Jag blev utvisad från soffan.. Johan tycker att jag blundat för många gånger :) att jag aldrig kan hålla ögonen öppna.. Får hålla tummarna för Sverige här från sängen istället! Christian blev inbytt, hoppas han gör nått bra.. Sprang på oksana innan idag. Hon flyger och far med Naomi, får se var de ska bo..
Nu stänger jag ögonen för idag, natti!!

Ibrakadabra

Publicerad 2011-11-14 21:41:19 i Allmänt

Ska läsa lite innan lampan släcks.. Sån hysteri i Malmö, då var jag tvungen att skaffa en och läsa jag också :)

Jul mys

Publicerad 2011-11-14 21:35:35 i Allmänt

Börjar man få lite julfeeling?! Drack årets första glögg ihelgen, mums.. Julmust på helgen. Chokladkalender på Ica och isigt kallt utomhus.. Inte lång tid kvar... Det går fort..
Mamma syrran och jag ska på spa/julbord/julshows weekend som även innehåller en tur till Ullared!! Ska bli mys, längtar!!

Min tur

Publicerad 2011-11-09 15:38:07 i Allmänt

Då var det min tur att åka på en förkylning. Jag har klarar mig länge, så har bara väntat på det.
Alla andra både barn, föräldrar och kolleger har varit dåliga. Så nu är det min näsa son rinner, är tung i huvudet och hostar...

Men bara det håller sig till detta så går det an.. Så det blir en lugn vecka så hoppas jag att jag är fit for fight snart!!

Har ingen ork och noll tålamod så får ligga på soffan hemma istället och tycka synd om mig själv..
Nu får det vara nog med detta "tycka synd om" ... Hihi

Intensiv vecka

Publicerad 2011-11-05 12:01:29 i Allmänt

Det har varit en turbulent vecka. I måndags körde vi Johans mamma till tåget, hon skulle ta sig upp till Ånge, där hennes föräldrar och sykon bor. Johans morfar har blivit dålig, gick bort i början på veckan.
I onsdags fick vi samtal från Karlshamn där Johans pappa satt och hade fått benet gipsat. Vi fick hämta honom och bil där. Lite stressigt och massa på jobb nu med halloweenfest, utvecklingssamtal osv.
Två banker har vi besökt i veckan efter jobb, så stressat dit där. Nu är det lite huvudbry..
Vad ska vi lägga för bud? Vad säger dem? Hur lågt ska vi gå? Känns konstigt när man tänker tanken att bo i ett hus, ett alldeles eget.. hihih Mycket i huvudet denna vecka..
En lugn helg här hos oss! Tvätten har jag hunnit med, god lördagsfrulle med nybakade bullar och ägg! Mums! Mys!

Idag tänker jag lite extra på mina nära som tyvärr inte finns med oss längre.. Men som jag tror ändå finns här hos oss!♥

Underbara barn

Publicerad 2011-11-01 20:35:48 i Allmänt

Har Goa barn på jobb! Roligt när man får bekräftelse på sitt jobb på olika sätt.. I tidningen idag: dagens ros till...

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela