Sofie

ja, då var det fredag igen!

Publicerad 2008-02-29 11:22:12 i Allmänt

Jag har nyss kommit hem från skolan. Vi satt och planerade inför dagen då vi ska hålla i aktiviteter för 45 barn i idrottshallen. Det blir säkert bra. Grovmotorik bana med djungeltema! Alltså hinderbana där barnen får öva på grovmotorik som tex hoppa, krypa, balansera, hänga, åla mm....

Varken Jenny eller Sebbe har sina mobiler på, så jag antar att de åkt in inatt eller imorse... Är smått nervös och spänd nu:) Hoppas att de inte blir hemskickade ännu en gång...

Idag ska jag till stan med Johanna och Emelie.
Imorgon blir det träning 8.45 sen stan, ska fixa present till Ida.
Födelsedags fest hos Ida i Sölvesborg på kvällen...

Prinsessfesten var rolig! Tjejerna samlade! Alltid skoj!! Här kommer en bild på några av prinsessorna:)

  Trevlig helg!!!

...

Publicerad 2008-02-25 22:41:02 i Allmänt

Jag kommer aldrig på nån rubrik...hehe...
Det var trevligt i fredags. Mamma syrran och jag gick istan. Som vanligt shoppade syrran mkt när hon är här. Konstigt att man åker till Kristianstad från Malmö och shoppar mer än nånsin...hehe
Vi åt gott på Oceans City...Sen körde vi och handlade. Räkmackor och god dricka hos mig!!! En mkt trevlig kväll:)
 Blev sent och mkt skratt:)  Hängde med dem hem på lördagen, slappade, träffade Mormor, såg melodifestivalen och så. Åkte tillbaka upp hit idag.
Har simmat och dykt idag med klassen. Det gick bra... Var seg efter simningen så jag hoppade träningen idag. Orkade inte.. Jag gick bort till Sebbe och Jenny och fikade istället...
Hon åkte in till förlossningen i morse. Men värkarna var inte tillräckligt starka, så de fick åka hem igen, stackare...
H*n måste komma snaaaart!!! Det var trevligt att snacka med dem lite!!!


Imorgon blir det skola sen träning.. Onsdag ska jag festa med tjejerna, vi ska fira Chornelia, ska vara prinsessa!! Wiiieee!

Snart helg igen

Publicerad 2008-02-21 22:07:41 i Allmänt

Oh, vad veckorna går snabbt... Då har jag varit ledig nästan en vecka nu... Jag slöar mest då tycker jag... Gillar att gå några timmar i skolan så man kommer upp i normal tid, gör sig i ordning och så... Man blir bara slöare om man ligger och kollar tv hela förmiddagen.
Jag har iaf tränat nu ikväll. Idag var det spinn/cirkel på schemat... Jobbigt, men skönt nu när det är över!

Imorgon kommer mamma och syrran hit!! Vi ska gå på stan, käka buffe på oceans city och ha det trevligt! Banne vill tvunget äta den buffen där, hon har tydligen fastnat för den! De ska även sova här! Får se vad kvällen bjuder på.
Det ska bli trevligt iaf! Mamma har aldrig sovit hos mig... Men syrran har... Både i korridoren och sedan har hon och hennes pojkvän bott i min lägenhet en helg... Så hon är Kristianstad van:) hhihih
Men imorgon får inte hundarna heller följa med.... Klarar ni er utan dem, mamma o banne? :) Vi ska nog klara oss bra hoppas jag!!

På lördag får jag se vad som händer.... Antingen stannar jag här, eller hänger jag med dem ner till Malmö.. Får se.. Jag missar iaf träningen på lördag morgon 8.45...Men det får väl va när man har besök....

Trevlig helg!!

Här kommer en bild på mammi, mig och syrran från bulgarien 06!      

Tisdag

Publicerad 2008-02-20 11:59:10 i Allmänt

Det gick inte att uppdatera igår, så jag kopierar inte det nu istället!

I förmiddags var jag och sebster och fixade praktik plats. Vi hamnade på samma ställe. det ska nog gå bra! Skönt att inte ha praktik själv. Nu kan vi hjälpas åt, diskutera o så tillsammans istället..

Ingen bebbe har kommit idag heller... Pirrigt...


Sen har jag, Anna och Chornelia varit istan..Vi letade present till Ida och sedan lunchade vi! Vi satt och snackade väldigt länge, tiden bara sprang iväg. Det var trevligt!! Jag köpte en tiara som jag ska ha på prinsess festen nästa onsdag!


När jag kom hem var det till att packa träningsväskan direkt. Idag var det step/mage på schemat.

Det känns gytt, känner att jag orkar mer nu... träningen ger lite resultat iaf!


Annars har jag slappat framför tvn lite ikväll. Jag kollade på 2900hapiness avsnitten som jag missat dessa dagarna när jag tränat. Jag kollade även på 9A. Det handlar om en klass i Malmö som har bytat lärare för att höja betygen och kunskaperna hos de eleverna i klassen. Lärarna i den dokumentären är riktigt duktiga. Nu när man själv läser till lärare ser man det på ett annat sätt. Man känner igen sig i det vi läser i didaktiken, pedagogiken osv.. Läroplanen likså! Så det är skoj:)


Imorgon ska jag städa lite, sen kommer Annika hit!

På fredag kommer syrran och mamma till mig! Vi ska ha en tjejdag! Gå på stan, äta gott, snacka o så..De ska även sova här. Syrran får öva på att köra en massa motorväg, 10mil upp hit ju.. Snart har du det jäkla plastkortet hoppas jag! Jag har haft mitt körkort länge nu..Man har nästan glömt hur mkt tid man la ner på det... Men sen när man väl har det så är det gytt, en investering!


Natti natti...

Hoho Bebben??..

Publicerad 2008-02-18 12:39:51 i Allmänt

Det var jätte trevligt i lördags. Melodifestivalen, spel och vin hos Åsa. Trevligt sällskap också. Sedan bar det av till Banken... Också trevligt!

Mitt internet har inte fungerat under helgen, jag har fått lite smått panik..hehe Sjukt egentligen
Idag är det jätte fint väder. Jag har nyss varit ute och rastat jenny lite, hon är beräknad till idag.. men ingen bebbe än iaf... Hoppas den vill ploppa ut idag!!!

Idag blir det träning och jag o johanna ska hämta min cykel hos frida.

Nu blir det lite lunch...
Jenny: Spring i trappan och kryyyyyyst!:) hihihi

Är förresten ledig hela veckan. Mina lärare vill nog ha sportlov, hehe...
Ska träffa kompisar och träna i veckan:)

Lunch och träning

Publicerad 2008-02-15 23:16:38 i Allmänt

Idag har jag varit i skolan. jag trivs verkligen jätte bra med denna kursen. Lärarna och klassen är super! Det är sååå kul!!! Har även kommit igång ordentligt med träningen nu igen! Underbart!! Hoppas man får se lite resultat snart!! I torsdags tränade jag o johanna spinn/cirkel, det var såå jobbigt... Vi var helt döda sen..Men så underbart det var när man kom hem och knappt orka resa sig ur soffan.. Nöjd!

Imorgon ska jag träna kl 8.45 om jag nu orkar mig ur sängen..Ingen Johanna som skriker på mig imorgon...:) Sen imorgon blir det party med flickorna... Lite melodifestival och vin och en massa snack!!
Sen blir det banken med dans och sång på scenen med Bengan!!   <--- Bengan!

Idag har Jag lunchat med Frida, Sara, Mia, Anna och Jenny... Det var jätte trevligt.. Nästa gång vi träffas alla igen har jenny förhoppningsvis sin Bebis med sig....Jag är pirrig..Den måste komma snaaaart! Vi väntar!!!

Nu väntar sängen, klockan ringer 7 imorgon..En lördag, frivilligt.... Får se min reaktion imorgon!!

Träänaa:) !!!!!

Bilder från i lördags!

Publicerad 2008-02-13 19:48:21 i Allmänt

Jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån festen i lördags!
Här kommer några goa party bilder på mig och mina goa tjejer från gymnasiet!!

 Johanna och Jag skrattar väldigt mkt :)

 Johanna, Jag och Anna posar i soffan!

 Bini Jag och Anna : Gruppbild!

 Bini Jag och Johanna står där och väääntar...hehe

 Bini och Jag. Äldsta vännen, kännt varandra sen vi var 1år

 Jag kramar nästan ihjäl barndomsvännen

  Jag avslutar med en glad bild på lilla mig :)

Vi hade en väldigt trevlig kväll!!! Tack tjejer!! Det får vi göra om snaart, och då ska Ellie också vara med. Då blir det som de gamla goa tiderna på gymnasiet!!!

Tillbaka i min lägenhet igen

Publicerad 2008-02-13 19:38:37 i Allmänt

Ja, då var jag tillbaka i min lägenhet igen. Blandade känslor, men jag måste ju sköta skolan. Hade ju gärna varit oftare nere hos familjen, släkten och vännerna i Malmö.. Men jag trivs jätte bra här uppe också! När jag väl kommit upp igen är det skönt, men tåg resan upp är inte så rolig.

Jag trivs jätte bra här uppe både med staden, vännerna, skolan, lägenheten osv...  Jag förstår inte att jag har bott här uppe i mer än 2,5år.... Flyttade upp själv, lämnade allt i malmö, sinnes när jag tänker efter.. Men det har varit bra, har utvecklats väldigt mkt!!!

Igår kväll tränade jag, sara och johanna step/mage. Usch, vad svettiga vi var, men det var jätte skoj och bra pass!

Idag har jag haft 3 timmars idrott. Vi hade bollspel idag. Det var riktigt skoj.. Klassen är jätte bra också, vi är bara 12st perfekt!


Annars har jag träffat johanna rätt mkt idag. Vi har handlat sen har jag hjälpt henne att fixa en alla hjärtansdag present till hennes pojkvän. Nu ska jag snart lägga mig och kolla tv. De andra festar idag, men jag börjar 8 imorgon med idrott... Inget höjdare att vara bakis då. Jag satsar på lördag istället!


Imorgon är det skola till 16, sen träning..

Fredag blir det Skolan sen stan o fika, sen kanske jag o johanna ska göra räkmackor eller nått annat gott på kvällen.

Lördag blir det fest med tjejerna. Karaoke med Bengan på banken, wiihooo!!!


Sol = Underbart

Publicerad 2008-02-10 19:26:27 i Allmänt

Jag vill ha sol och värme!!!
Tänk så glad man blir av lite sol!! Idag har mamma, syrran, hundarna och jag varit i bokskogen och promenerat. Det var jätte fint väder och skönt!! det är bra för då får jag fler steg på min stegmätare...hehee

I Fredags vad jag istan en runda, sen på kvällen var jag och mamma å såg little shop of horrors! Det var god mat och föreställningen var bra.. En trevlig kväll!!
Igår träffade jag bini, johanna och anna..Vi festade och kollade lite på melodifestivalen. Sen mötte vi upp Ellie på centiliter och gram. Det var trevligt och jätte skoj att snacka o träffas igen. Blir inte så ofta. Jag bor på mitt håll, de andra pluggar o jobbar på sitt håll...

Idag har vi ätit söndagsmiddag hos farmor, mums.,.
Nu väntar tvn, gytt.. är trött efter gårdagen.

Imorgon ska jag en runda till mormor, på tisdag bär det av till kstad igen...

Hejsvejs...

I Malmö

Publicerad 2008-02-07 18:16:00 i Allmänt

Nu är jag äntligen hemma i Malmö! Det gick bra att ta bort stygnen, men jag är öm på blåmärkena från sprutorna.
Vi har fått en stegmätare av våra lärare som vi ska ha på oss i en vecka..  Vi ska se hur mycket vi rör oss, för skojsskull! Igår gick jag mer än vad man ska gå i genomsnitt... Man ska gå minst 10.000 steg om dagen.
Jag är ledig nu, men jag kan tänka mig att det är svårt att få ihop stegen när man jobbar eller går i skolan. Då måste man planera en promenad eller joggingrunda för att få ihop stegen.

Nu är jag i Malmö... Idag har jag och mamma varit på skopunkten och sen har vi rastat hundarna på bulltofta.
Annars har jag varit en runda hos mormor, varit ute och rastat hundarna och min stegmätare, hehe..

Varken Jenny eller Sebbe har varit inne på msn idag... tanken slog mig precis..tänk så är bebisen på väg..:)  Måste ringa henne nu... Jag hopppppaaaas:)

Jag kollade på massa filmer från bartender skolan på mallorca.. Fan vad underbart det verkar... men proven skrämmer mig.. Jag kan inte jonglera med flaskor (flairing) och sånt... hahha... Fast alla är vi nybörjare, så måste man tänka...hehe!

Nu ska jag gå och mysa med mina vovvisar, hejsvejs!!!

Grattttiiiiiiis!

Publicerad 2008-02-04 15:55:55 i Allmänt

Idag klarade min syster teori provet! Grattis! Fan vad gytt!!

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Vi började kl 8 med ett rörelsepass i gympa salen!
Det var skoj! :)

Vår lärare gav oss vars en stegräknare som vi ska ha på oss i en hel vecka.
Man ska gå ca 10.000steg varje dag. Undra hur många jag får ihop. Jag kommer bli ding i huvudet av den.. hehe
Jag ska ju ner till Malmö imorgon, sjutton ockås att jag inte kan träna denna veckan. Annars hade jag fått i hop många steg på step brädan. hehe Får ut och rasta mamma och hundarna hemma istället!!

Imorgon ska jag iväg och ta bort mina stygn, Yees! Äntligen kan jag duscha utan att tejpa på en plastpåse runt benet!
Sen bär det av söder ut.. Me like!

Ohh, jäklar vad jag ska ut och gå en massa denna veckan!! Upp å ner för trapporna... hahah

Helgen

Publicerad 2008-02-03 15:56:26 i Allmänt

I veckan skrev jag ett inlägg om bartenderutbildning, men sidan hakade upp sig så allt försvann. Blev lite sur så jag struntade i att skriva om allt igen...
Som sagt, funderar lite på att sticka till magaluf på bartenderutbildning i sommar. Sista sommaren jag är fri och kan göra lite vad jag vill. Jag har jobbat varje sommar sen i 8an och förra sommaren jobbade jag 10av 11 veckor. Lagom ångest. Har ju varken jullov eller sånt heller här på högskolan.
Så i Januari tar jag förhoppningsvis examen och får jobb sedan. Så detta är sista sommaren jag är lite ledig. så funderar på att strunta i att jobba och sticka iväg istället.
En lärare med bartenderutbildning. Låter gytt va? hehehe  Inte för jag kommer jobba som bartender, men aldrig fel med en utbildning till. det kostar en del.. men blir säkert en jäkla erfarenhet och upplevelse... vi får se hur det slutar.

Denna helgen har bjudit på fest och slöande i soffan. Jerry åkte till kstad för att festa med mig och tjejpolarna, det var skoj, längesen man träffade honom... Umgicks en hel del på högstadiet.

Idag städar jag bara en massa... Sitter och väntar på att golvet ska torka så jag kan ta tag i disken...

Imorgon ska jag gå iskolan, sen på tisdag ska stygnen bort! Det ska bli skönt. Då kan jag börja träna o simma igen! Wiihoo.. Sen efter det åker jag hem till MAlmöööö!
Wiiihoo, det ska bli gytt! Har inte varit hemma på nårra veckor nu.. Jag vill hem och äta mamma ur huset! haha
Är ledig ca en vecka, så det ska bli underbart!

På fredag ska jag och mamma ha lite egen tid! Vi ska på slagthuset och äta buffe och se little shop of horrors, det ska bli trevligt. Sen på lördag ska jag träffa mina gamla tjejkompisar himma, ska också bli skoj...

Jag längtar till tisdag och helgen!!

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela