Sofie

Bad och lek

Publicerad 2016-09-25 18:56:53 i

Idag har vi träffat farmor, farfar, Farbror Hans och Marie en stund. Sedan Blev det fotboll för Johan och vi tog oss till badhuset. 
Mkt folk idag med barnen tycker det är roligt. 
Ebbe har varit på bra humör, det vände efter mitt blogginlägg. Är utvecklingsperioder, han undrar varför och hur om allt nu för tiden.. 

De har lekt bra tillsammans dessa dagar, har roligt och skrattar. 

Allt går ju upp och ner, såklart. 
Men vi har haft en härlig helg. God mat och mys i hällevik igår! 

Guldlock sover 

piratfest

Publicerad 2016-09-18 07:57:25 i

Ligger i sängen och lyssnar på barnen. Ebbe säger 'elsa vas vill du måla'? 'Jag ska hämta kritor till dig' 'elsa ska vi läsa en bok?'
När han är på detta humöret är han go oxh mysig, snäll mot sin syster. Underbart att se även denna sidan, då det blivit en del negativt senaste dagarna. Känns som det börjat vända.

Vi har haft en härlig helg utan mycket konflikter. Igår hade vi en heldag i Karlshamn på piratfest.
Barnen fick hoppa hoppborg, titta på hästarna -red inte, leka på lekplatsen och dansade oxh sjöng till tuta och kör.
Även gick vi en skattjakt. Man skulle leta efter 10 siffror, där var en bokstav vid varje. Ebbe sa bokstaven oxh skrev av den på sin skattkarta . 
Lämnade den till piraten och fick godis från skattkistan. Så duktig på bokstäverna, en spännande och rolig aktivitet. 
En mysig dag. Elsa sov fel tider, så hon ville inte sova på kvällen. Somnade 22, då åt jag oxh johan kräftor som hade väntat hela kvällen på oss.. ;)

Tålamod = Noll just nu

Publicerad 2016-09-15 20:31:46 i

Att ha barn är inte alltid en dans på röda rosor. Just nu är Ebbe inne i en sjukt tråkig period. Tycker man får vara efter honom hela tiden, allt jag och johan gör är fel/han blir arg. 
Känns som allt är tvärt emot och han blir arg. 

Ikväll är jag helt slut, haft några konflikter med honom.. Man känner sig som en dålig mamma, när han får skäll och man blir arg på honom. 
Hoppas denna perioden snart är över, inte roligt för någon av oss här hemma..

Sen kan man ha så roligt med honom, svara på hans alla frågor,  spela spel och mysa. Men blivit mkt negativt för tillfället. .Idag, en härlig dag

Publicerad 2016-09-10 23:25:32 i

En riktigt härlig dag, vädermässigt. Värme och sol igen, så gytt. Syrran med familj kom också upp idag, mamma var här sedan innan då hon hjälpt mig med barnen. 
Var en sväng på stan, annars har vi varit ute med barnen j trädgården hela dagen. Lekt busat och lite tjafs också så klart.

Elsa älskar Ruben, klappar kramar o slår lite grann på honom.

Avslutade kvällen med lite vin och systersnack på altanen under filten ♡ mys 

Lördag hos oss

Publicerad 2016-09-03 19:22:11 i

Varit på badhuset idag, äntligen har de öppnat igen. Ebbe har längtat, Elsa lika så. Blev ännu bättre när vi bestämt träff med deras bästisar där! En tio poängare tyckte Ebbe.
Ebbe och jag har spenderat eftermiddagen tillsammans, vi handlade mat och blommor. Åt glass tillsammans på trappan, Ebbe fick välja var pumporna ska stå. Vi planterade lite nytt till framsidan. Han tycker det är roligt att hjälpa till med det mesta.. Roligt tycker mamman!
Elsas andning är sämre, får se om det blir att åka in med henne, sist hon var förkyld blev det kruppinhalationer. Dumma förskolebaciller.

Hon sover lite nu, hoppas hon får göra det en stund, så jag kan sitta med handen i godisskålen en stund ;) hihi

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela