Sofie

Karlar = Frågetecken...

Publicerad 2008-11-30 22:37:55 i Allmänt

Karlar, män, pågar, gossar...
Det går inte att förstå sig på karlar... Hur mkt och hur länge man än försöker...
Vi, tjejer, försöker analysera och diskutera, utan resultat?
Vi tänker och tänker men det känns totalt onödigt..
Tjejer, det är bara att inse... Kommer aldrig förstå oss på dem och kommer inte få våra svar... hihi Olösbara gåtor.

Imorgon ska jag och Fia ha en mysig fika och som vanligt ska vi grubbla till tusen!!
Men som vi precis sa:

"kommer aldrig få svar på våra frågor..men kan analysera och hitta olika tänkbara lösningar"

Men hur skulle vi klara oss utan dem? Då hade vi inte haft nått att grubbla över ju...hihih
så klart finns det säkert en massa undantag. Men var är dem? hahahah

Besök

Publicerad 2008-11-30 20:21:23 i Allmänt

Idag har vi haft trevligt besök av kära farmor, faster och hennes man. Jag hade gjort goda räkmackor och skinkmackor som vi tryckte i oss.. hehe
Så här såg dem ut  
Den vänstra är det sallad, ägg, räkor, kaviar och citron på och
den högra är det sallad, skinka, tomat och gurka på.
Det var gott! Jag tycker det är roligt att piffa till det lite, har fått det från min käre Far. (som för övrigt har namnsdag idag, Grattis).
  Mina kära släktingar.. Förlåt faster Anita, vet att du inte vill vara med, men det måste du! hihi

  Så här sliten var syrran när hon kom hem från jobb. Den bjuder du väl på Banne? :) Hon har fått ett vikariat på en annan avdelning. Men hon är duktig som jobbar och är uppe tidigt om mornarna..Då ligger jag och sover hihihi
Men i Januari blir det andra bullar..då måste jag också upp med tuppen, när det är mörkt och kallt... Får ta vara på tiden nu...

  Jag tog foto på mammas tavla som hon fick av oss när hon fyllde 50. hiihhi

Imorgon förmiddag ska jag köra tillbaka till Kristianstad... Ska skriva på arbetet med Frida och sen på kvällen ska jag träffa Fia! Det ska bli trevligt, var ett tag sen nu...
Ikväll blir det parlamentet och wallander... Ha en fortsatt trevlig kväll!

Malmö

Publicerad 2008-11-29 22:18:48 i Allmänt

Jag hade en trevlig kväll i Onsdags. De var jätte duktiga på spexet, förstår inte hur de kan komma ihåg alla repliker och även snabbt ställa om och improvisera när vi i publiken beställer det. Vi förfestade hemma hos Patrik. En kompis till honom sa till mig att jag ler precis som Kirsen Dunst. Även Patrik och Kristin höll med, men de hade aldrig tänkt på det innan. Jag körde till Malmö i Torsdags.
Jag och mamma har varit iväg och gjort ärenden. Har varit hos mormor och satt upp ljusslinga och stake.
Idag har jag och syrran varit på stan. Vi kollade i julbodarna och köpte och tittade på julklappar. Det var trevligt!

   Jag och Syrran, sist hon var uppe hos mig i Kstad.

Det har blivit god mat och trevligt sällskap.
Igår hade jag en väldigt trevlig kväll, hoppas vi kan ses fler gånger! "Dreams are coming true..." hahha...

Förresten, äntligen åkte Johan ur idol!!! På tiden!
Imorgon får vi besök av Farmor och faster med man. Man får samla ihop så många som möjligt när jag kommer ner! Det ska bli trevligt att ses och prata lite! Sen kommer jag inte ner igen förrän precis dagarna innan jul.

 Jag, Farmor och Mormor - i påskas.
När jag är hemma i Malmö försöker jag träffa mormor och farmor. Man vet inte hur länge man har dem hos sig, okej det kan hända vem som helst, men de har kommit upp i hög ålder nu! Det är bara att acceptera ändå det är svårt. Man måste ta vara på varandra!

Har ett fullspäckat schema i Kstad nu... De närmaste veckorna är det fullt ös, massa i kalendern. Massa med examensarbetet och träffa kompisarna så mkt jag kan!
Men får passa på, för kommer inte bo där uppe mer sen...
På Onsdag väntar den efterlängtade dammiddagen!! Halvnakna pågar på scenen. Berusade tjejer i publiken, vin och tre rättersmiddag! Första gången på 3,5 ska jag dit. Alla som varit där säger att det är SKITskoj! Får hoppas på det!

Jag hoppas!! Jag vill!! Please! Jag undrar...
 
Skulle egentligen varit i Kalmar ikväll! Hoppas de har en super trevlig fest! Viktor- vi ses hos Fia nästa helg!!!

Onsdag

Publicerad 2008-11-26 12:05:24 i Allmänt

Jag var rätt pigg när jag vaknade i morse. Fick ett sms av Åsa där hon skrev att hon skulle samla ihop och ha en avskedsfest för oss som gått 3,5år tillsammans på högskolan! Det låter super skoj! Säga hejdå och lycka till... Vi är nog en del som fått jobb och som kommer flytta... Super skoj initiativ och ha en "sista kväll med gänget" :)
Jag har städat och diskat undan här hemma..
Nu ska jag snart ner på stan med Frida. Jag ska lite ärenden, säga upp lägenheten, lämna Manges tröja, kolla affärer och lite så..

Ikväll ska jag träffa vännerna. Vi ska på späx på kåren. Späx är en grupp studenter på högskolan som spexar, spelar teater typ. Så kan vi i publiken säga: Omstart, på norska. Så ska späxet göra om akten på norska. Man kan säga i princip vad som helst. Det brukar vara himla trevligt! De är super duktiga!!
Sen blir det lite cider och sen ska vi dansa loss på Kåren!

Hittade några trevliga bilder fpå Grandshemsida. De är från i Lördags!


Nästan hela gänget samlat! Lagom intryckta, haha!
(Hulte, Thomas, Jag, Frida, Carro, Thomas, Martin och Emmelie!)

Jag och Anna!
Wiihooo!!
Ha en trevlig Onsdag...

Vill ha lägenhet!!!

Publicerad 2008-11-25 16:10:20 i Allmänt

Imorse ringde jag till MKB (fastighetsuthyrare i Malmö). Jag satt i kö i 45 minuter. Den som varit medlem längst får lägenheten eller den som bott inom mkb länge. Det är inte så lätt tillgodoräkna sig boendetid när man för fan inte ens får en lägenhet..
Jag har faktiskt varit medlem sen 2006, jag tycker det är länge. Hoppas jag får en lägenhet av de jag sökt! Jag vill bo i det området! Jag vill!!! DUMMA! DUMMA!!
Får hoppas det löser sig. Jag vet att jag kan bo hemma, men då får jag magasinera mina möbler. Det är snällt och en trygghet, men jag vill ha min egen lägenhet!
Ursäkta om jag är tjatig. Men mitt liv förtillfället handlar om lägenhetssökande och examensarbetet..hehe..

Jag har transkiberat intervjuerna idag. Lyssnat och stoppat, spolat tillbaka... för att kunna skriva ner ord för ord vad de svarat. Det var inte så lätt... Men det måste göras.. Idag skulle vi varit på handledarsamtal men det blev inställt. Tråkigt när vi har varit flitiga och gjort så långt vi kan, måste ha handledares feedback och hjälp.

Imorgon ska jag och Frida ha en heldag tillsammans. Gå på stan, fixa lite med uppsatsen, kolla på spexet och sen till kåren. Får passa på.Jag har inte så många kårenmöjligheter kvar..
Känns konstigt när man tänker på det. Fan vad jag kommer sakna mina vänner här uppe... De har gjort så jag har orkat med 3,5år ifrån föräldrar och gamla vänner... Vi kommer inte ses lika ofta längre... Men man måste gå vidare!!
Förändring och nya saker skapar oro..Men jag är säker på att det kommer bli bra!
Ångrar inte en sekund att jag flyttade och lämnade Malmö. Då var det en stor omställning och oro men jag är glad att jag gjorde det. Har vunnit så mkt!!!

Nytt liv..

Publicerad 2008-11-24 18:12:49 i Allmänt

Min syster har gått och blivit duktig... Hon har börjat träna på friskis. Jag har smått ångest, har varken haft tid eller motivation till att träna nu under hösten.. Men nu när jag flyttar ner ska jag starta ett nytt liv.
Måste hålla igen på festandet och börja träna. Hoppas jag bara får en lägenhet som inte är allt långt bort..
Känner mig allmänt trött och deppig, hoppas det blir bättre när jag kommer igång med jobb och träning!
Bli vän med kroppen igen :)
Jag och syrran på friskis! Yeaah!!!


JAG VILL HA EN LÄGENHET. ÅNGEST ATT SÄGA UPP DENNA NÄR JAG INTE HAR NÅN ANNAN.
alla säger att jag ska söka via hemsidorna. JA, men det har jag gjort.... det är för fan 400sökande/lägenhet.
OMÖJLIGT...BLÄÄ...

Helg!

Publicerad 2008-11-24 16:45:03 i Allmänt

I fredags var jag, pauline, emmelie, thomas, frida och martin hemma hos frida. Vi såg lite på idol, sen spelade vi gitarr, sjöng och snackade!
Vi stack ner till banken och tog en öl.
I lördags var vi på stan, kollade runt, köpte inflyttningspresent och åt på BurgerKing.

På kvällen var jag på inflyttningsfest hos Anna och Martin. De bjöd på god pastasallad med massa tillbehör! Vännerna var samlade, det var super trevligt!
Anna och Martin hade fixat en dansbandstävling. Man skulle komma på titel och artist till låtarna. Sedan nynna på en låt och de andra skulle gissa. och i slutet skulle vi komma på ett dansbandsnamn. Jag, Carro och Rikard vann! Vårt lag hetter Ricardoz and the chicaz. hahha! Det var super trevligt. Vi avslutade med "vår nya singel - Eloise", hahah..

Vårt vinnande lag:)


Här har vi allsång! Nog första gången vi sjöng den, alla läser innantill. Med tiden blev det högre, mer inlevelse och papprena flög iväg..

Värdparet! Anna och Martin! Tack för en super trevlig fest..

(Bilderna är "snodda" från Sara och Fridas facebook, hoppas det inte gör nått :))

Det blev en runda på Grand. Vi dansade heeela tiden!

Igår var det en reprissöndag för min del. Såg idol, stjärnor på is och bonde söker fru. På kvällen såg jag Ensam mamma söker och sanningen ögonblick. En riktig skön slappesöndag!
Det var en känslofylld avslutning av ensam mamma söker igår. Så lyckliga de var! Så kära och lyckliga Anette och Rikard verkar. Det känns som en saga! Sååå sweet! En del av mig vill också vara så lycklig och kär, men andra delen tycker att det är rätt skönt att vara singel.. Bara jag blir lycklig och finner drömprinsen om några år så är jag nöjd! Får ta det som det kommer!
 Jag såg ett klipp på tv3.se idag, Anette och Rikard är förlovade och snart sambo, Johanna och Alex träffas fortfarande, men bor ifrån varandra. Och Nina och Micke har gjort slut..

Det är svinkallt idag.Vi har varit iväg och intervjuat. Handledarsamtal imorgon... Nu har vi kommit en bra bit på vägen iaf! Skönt det! Det är massa snö i Malmö, men är uppe inorr har det inte lagt sig än... bara pisskallt... Det kommer väl det också, bara det inte blir slask, det är så tråkigt.

Ett stort tack :)

Publicerad 2008-11-21 18:16:23 i Allmänt

Tack till alla som har grattat mig och för alla fina lyckoönskningar till jobbet!

Igår ringde en rektor från en nyöppnad förskola, men jag var tyvärr tvungen att tacka nej till intervjun.
Mormor säger att jag måste ta det till mig att jag blev uttagen och fick jobbet. Jag ska vara glad och stolt, men istället glädjs jag inte riktigt åt det utan ser istället nya "problem" i form av att jag inte har lägenhet , examensarbetet osv... Det är inte bra, måste bli bättre på att se fördelar och glädjas lite åt det istället för att tänka vidare direkt...

I onsdags var Fia, Tessan, Kristin, Emmelie, Pauline och Jag på kåren en runda. De hade damafton där, det var trevligt. Det bjöds på mousserandevin, tilltugg, modevisning, underklädesvisning, vinprovning, tipsrunda, fotbollsspel, poker mm. Det var väldigt trevligt.
Jag har varit på min första vinprovning, hehhe.... Vi luktade och smakade på olika röda viner. Jag kan inte så mkt om röda viner men det var spännande.

Annars har jag och Frida varit och observerat till examensarbetet, har även skrivit ihop lite idag. På Måndag ska vi tillbaka till dem och intervjua och göra några fler observationer. Men innan dess är det helg!!

Igår hade jag och frida en taco-glöggmyskväll!
Ikväll blir det idolmys med några vänner...

Får passa på för snart flyttar jag ju.. Måste ha en lägenhet, börjar få smått panik...
Hoppas det löser sig...

Imorgon blir det inflyttningsfest hos Anna och Martin! Det ska bli trevligt att träffa alla vännerna på en och samma gång! Som sagt, måste ta tillvara på tillfällena nu, för snart flyr jag fältet..hihih....

Då har jag blivit med jobb...

Publicerad 2008-11-18 16:32:28 i Allmänt

Kvisttofta förskola

Nu är jag anställd som förskollärare på en förskola i Husie i Malmö.
Rektorn hade ringt mig när jag och Bini åt frukost på espressohouse. Hon hade pratat in och ville att jag skulle ringa henne snarast. Jag körde till mammas jobb och hon sa till mig att ringa henne direkt. Var nästan inställd på att jag inte fått jobbet. Jag ringde upp och hon sa att hon hade pratat med mina kolleger och de ville gärna ha mig som kollega. Jag passade deras arbetslag och de tyckte om mig, även rektorn sa hon. Jag blev helt chockad men glad.

Rektorn har också mailat mig:
Jag har beslutat nu att du skall få tjänsten.
Pedagogerna tyckte att du skulle passa in hos oss, ,och jag instämmer helt och fullt.
Har sökt dig på mobilen, och hoppas att du kan ringa mig. Skall på möte i eftermiddag , så kl.12.30 stänger jag av mobilen, men det går bra att spela in ett meddelande.
Du är jättevälkommen till oss.


Jag är uppväxt i det området och känner bra till det. Tillgång till bra utemiljöer!
De jobbar också med matte, utevistelse och hälsofrämjande som jag läst och är intresserad av. Hoppas det blir bra!!!

Det känns konstigt och läskigt, men kan ju inte vara student hela livet... Så nu måste jag säga upp min älskade lägenhet i Krstad och hitta en ny... Kommer lämna mycket som jag har byggt upp under 3,5år i Kristianstad, men hoppas det blir bra ändå. Det är inte så långt...

Så nu söker jag lägenhet förfullt. Om ni vet någon hyreslägenhet i Malmö så hojta till!!!


Shiiiiit, en ny fas i livet börjar snaaaart... Malmö here I come...

Intervju

Publicerad 2008-11-17 22:33:22 i Allmänt

Jag hade en trevlig kväll med tjejerna i Lördags. Vi firade Bini! Träffade en massa vide folk som man inte sett på läääänge..(har inte med mig kamerasladden till Malmö så kan inte lägga upp bilder)
De andra stack ut, men jag åkte hem. Det hände en grej så jag var inte såå sugen på att gå ut.
Idag har jag varit på arbetsintervju. Var lite smått nervös innan. Men det gick bra! Förskolan verkade bra, men får se hur det blir. Hon skulle höra av sig inom de närmsta dagarna.. Vad gör jag om jag får jobbet?
Måste hitta en lägenhet akut då, trycka på som bara den...
Jag vet att jag måste lämna studentlivet bakom mig, men det kommer bli jobbigt. Vännerna och närheten till dem.

Idag har jag läst lite i metodböcker.. Ska börja göra undersökning till examensarbetet denna vecka.
Jag åker nog tillbaka till Kstad på Onsdagmorgon... Har varit skönt att vara lite i Malmö... Umgås med familjen o så!

Känner verkligen att det är ett avslutat kapitel. Fel sätt och prioriteringar. Skönt att ha fått det bekräftat nu, så man kan släppa det.

Zlatan var grym idag:) hihih.. Vi kommer ju trots allt från samma stad, hehe :D

...

Publicerad 2008-11-15 15:37:45 i Allmänt

Bara huvudbry...
Har inte tid eller lust...
Blä...

Ska träffa tjejerna och ha skoj ikväll!! Fira Bini och träffa de gamla vännerna! :)

Malmoe

Publicerad 2008-11-13 20:41:52 i Allmänt

Igår hade jag och Frida en julmyskväll! Vi drack glögg och lyssnade på julmusik. Mina tomtar gästspelade, de åkte bort idag igen. hihih.. Jag vet att vi är störda, men det var trevligt!
Emmelie, Pauline, Patrik och Oskar kom sedan. Vi såg bonde söker fru och pratade. Sen blev det en runda på kåren.
Idag har jag och Frida varit på handledarsamtal. Vi ska leta efter några artiklar, men hon sa att det bara vara att tuta och köra. Det känns bra! Har mkt kvar, men är en bit på vägen. Litteraturdelen är det jobbigaste och tråkigaste. Läsa böcker sen skriva och formulera om en massa...

Jag körde till Malmö i eftermiddags. Ska vara här i helgen... Imorgon ska jag luncha med Liza! hon ska flytta till teneriffa snart igen.. Tråkigt, får passa på att ses innan... På lördag ska jag på födelsedagsfest hos Bini! Träffa tjejerna igen!
Annars ska jag plugga och slappa!
Skönt att vara hemma lite!

Syrran tvingade mig att skriva om henne. Hon ville att jag skulle ägna ett helt inlägg om henne. Jag varken orkar eller har lust till det nu, får bli en annan dag. När hon ej tvingar mig...
Kan iaf skriva att det är synd att hon jobbar hela helgen nu när jag är hemma. Men vi får leka den tiden vi har tillsammans ihelgen!! Får ta igen det sen en annan gång också!!! Puss Sis:)
Vi gjorde iaf goda varma mackor tillsammans idag! Det var mys! :)


Syrran hos mig i Krstad!

jobb? plugg? Malmö? Kstad? Massa frågetecken hihih :)

Publicerad 2008-11-10 22:45:49 i Allmänt

Det känns att examen börjar närma sig med stormsteg. Det är november nu och den 15 Januari tar jag examen.
Får se om vi hunnit göra vår opponering då, annars är det bara det vi har kvar.
Har examensarbetet, två examinationer och opponeringen kvar. 
Det är helt sjukt... Jag är snart färdig lärare. Tiden har gått sååå sjukt fort..

På Måndag ska jag på min första arbetsintervju som förskollärare. Det ska bli spännande, men lite nervöst.
Får se hur förskolan, verksamheten och chefen verkar..
Kommer inte ta första bästa, men deras arbetssätt lockar mig och jag har läst kurser som matchar det!
Kanske blir det så att jag lämnar Kristianstad redan i Januari?
Undra hur jag ska klara det? Alla mina vänner här uppe.. Det kommer inte bli lätt.
Men det är ju i Malmö där de intressanta jobben finns, måste tänka så. Familjen har jag där också, även mina "gamla" vänner. En del av mig vill till Malmö och en del av mig vill vara kvar. Är kluven.
Trivs väldigt bra här uppe.. Men jag vet att vi alla kommer få jobb och ett nytt liv. Vi kommer inte kunna ses som vi har gjort nu, det blir inte alls på samma sätt. 
Kommer sakna studentlivet.. Men man måste ju lämna det nångång, hhehe
Måste nog bli vuxen på riktigt, hihih Riktig lön och riktig egen lägenhet!
MEN än är det inte slut..hihi Får ta vara på den sista tiden..
Kanske är jag kvar en termin till, får helt enkelt se. Har en reservplan iaf! 

Idag har jag och Frida suttit med vårt examensarbete. Jag kom dit vid 10 och kom hem vid 21. hhehe
Vi har också lagat god mat. Sen hade vi lite kvällsfika med Mia! Hon kom med glögg och pepparkakor.
Jag hade kört bil, så det blev ingen starkglögg för min del. Men ändå mys och lite julstämning!

Blir examensarbete nu för fullt... Långa och intensiva dagar.. Men vi är effektiva!
Ser lite ljusare ut nu iaf, det är skönt...

Kommer vara i en pluggbubbla nu.. Så ni vet  :)
Har knappt tid för annat..men så är det..
 

Pappi <3

Publicerad 2008-11-09 17:17:12 i Allmänt

Idag är det farsdag. GRATTIS Pappa!!
Jag träffar inte dig idag, men hoppas du får en toppen dag ändå..
Har skickat ett kort iaf, får bli så när man bor ifrån varandra... Får fira det en annan dag istället!

Pappi är bäst -- han är stark han!

  Pappa och Mamma :)

  Pappi!!!

  Pappa och Ruben i julas!

  Jag och Pappa på min student 2004...

Skickar en elektronisk kram till Pappa!!
  ------BAMSE-KRAMIIIIIS!------

Photo...

Publicerad 2008-11-08 16:34:58 i Allmänt

Här kommer lite foto från i onsdags!

 Thyra pussar nallen! Hon gillade att klättra upp på min puff!

 Thyjjan och Frida dansar lite.. Är man på förfest/tjejkväll så är man...

 Thyra ser inte lika nöjd ut som jag... Annars var det bara leende under hela kvällen!

 Inte konsigt hon somnade, massa tjejer som leker och pillar på henne hela tiden.. Men sen vaknade hon igen... JÄTTE pigg.. då var det fullt ös... Sweet!!!

  Tacos med tjejerna.. Frida och Jag saknas på bilden... Tyran också!

 Sedan skulle Jenny och Thyra hem.. Då dök Anna, Chornelia, Ida, Johanna och Tessan också upp...

  Alltid trevligt med tjejfest!!!


 
Här är min nya frilla.. Har tunnat ut det och klippt en bit. Det lägger sig gärna utåt när det blir lite längre.. Blir även väldigt tjockt och svår fixat.. Så nu är håret frächt igen.. har snart haft kort hår i 1år.. Det har gått fort..
Trivs bra med det kort! Men man måste fixa det lite mer, går inte bara att sätta upp det i en toffs.
Brukar "ruffsa" till det lite mer, det är väldigt platt på bilden... går att variera lite...

Idag har jag lunchat på stan med Linda och Fia!
Ikväll ska vi fira Jimmy som fyller år... Ska byta om och göra mig redo...
Trevlig kväll...

Förresten igår vad jag hos Fia och såg idol, sen var vi på kårpuben. brukar inte vara där, men det var väldigt trevligt. Satt och pratade och spelade spel. Man har ju så nära dit, så det är skoj att bara gå dit och umgås lite..

Rektorn ringde aldrig, tråkigt nog..satt hemma och väntade på de.t. hon ringer nog på måndag.

Ett snabbt avslut, skriver mer om det sedan... Hejsvejs...

Uppdaterar..

Publicerad 2008-11-07 12:51:51 i Allmänt

Just nu sitter jag och väntar på att en rektor för en förskola i Malmö ska ringa. Jag har sökt jobb där, så hon skulle ringa mig nu efter 12...
Undra vad hon kommer fråga? Blir det anställningsintervju?
Isåfall måste jag ha lägenhet i Malmö nuuu typ... Skoj med lite läskigt...

Onsdagen blev jätte lyckad. Jag och Frida fick vår litteratur och undersökning godkänd. Handledaren var jätte nöjd så vi blev glada. Nu kan vi sätta igång ordentligt!! Wiieee!
Sedan kom Jenny och Thyra! Vi lekte hela eftermiddagen.. Hon e sååå sweet! Vi lekte och hon skrattade... Det märks att man ska jobba med barn.. Så fjolliga vi blev, pratade bebis språk och klappade och nördade oss..heheheh Men det var skoj!! Man ändrar sig helt när man leker med barn! :) Det var jätte skoj att Jenny och Thyran kom! Träffas ju inte sååå ofta... Vi åt tacos här och kollade på Bonde söker fru.. Fler droppade in framåt kvällen..Vi skulle till kåren en runda! Ida var på besök i Skåne så hon hängde med!! Riktigt trevlig kväll!
Ida sov hos mig. Vi gick och handlade goda frallor på morgonen! Mys!!

Bilder från onsdagen komma sen efter rektorn har ringt och när jag städat klart!!
Det kommer även bilder på min nya frilla :) hihih

Snart ringer hon.... hihih spännande...får se vad hon vill :)

Klippt

Publicerad 2008-11-04 21:35:06 i Allmänt

Idag har jag och Frida varit på huvudbiblioteket och kollat artiklar och litteratur. Hittade två nya böcker, men inga artiklar. Ska kolla mer på högskolans bibliotek imorgon. Hoppas på att denna litteraturen är rätt och bra. Måste ha tag i vår handledare så vi vet att vi är på rätt väg och kan gå vidare, lite surt att behöva göra om det sen.
Vi lunchade och sedan gick vi hem till henne och skrev lite. Har strukturerat upp det lite och fått det lite mer klart.
Men måste fortsätta hela dagen imorgon...

Imorgon ska jag först köa till damsittningsbiljetterna. Ska stå där 1,5timme innan de släpps...
Sjukt, men det är väldigt många som vi gå på den. Årets höjdpunkt säger tjejerna.. Jag har aldrig varit på en damsittning under mina 3,5år på högskolan.. Första nu, sista chansen jag har på mig. Så ska ta den!

Träffade Fia en runda :)

Förresten, jag och Frida klippte oss idag på stan.. Längesen jag klippte mig och när det blir längre så lägger det sig utåt.. Rätt kort nu, men det växer ju!!

Imorgon blir det till att köa, sen fokusera på examensarbetet.... BLÄÄÄÄÄÄ!!
Ska träffa vännerna imorgon kväll! Ida kommer också en runda, ska bli roligt. Får se fram emot det!Ett leende i höstmörkret! hihi

Examensarbete...

Publicerad 2008-11-03 19:27:40 i Allmänt

Nu har jag klarat tentan, praktiken och examinationerna. Nu är det bara fokus på examensarbetet... Vi lånade böcker idag som vi har kollat igenom.. Ska ses på huvudbiblioteket imorgon och gå igenom dem, leta ny litteratur och komma igång.
Eller iallafall försöka.
Det är svårt att strukturera det hela.. Hur ska vi göra undersökningen? Var? Lärare eller elever? Finns det tillräckligt med litteratur och artiklar? Det är många frågor, det är inte helt lätt...
Vi ska bli riktiga forskare ju, heheh...

Så idag har jag kollat igenom de böckerna jag fick med mig hem.
Har även sökt lite jobb idag.. Söker ändå jag inte vet hur våren ser ut... Har sökt både kurs och jobb till våren.
Mycket hänger på den dumma uppsatsen. Hur det går med den osv...

Bara att bita ihop, kan inte skjuta fram problemet mer nu... VI SKA KLARA DET!!


Får se det som föreläsaren sa idag: vi ska lära oss detta, det är en kurs, inget vi ska kunna.
Hoppas lärarna ser det på samma sätt..

Familjehelg.

Publicerad 2008-11-02 17:35:17 i Allmänt

I fredags kom mamma, syrran och hundarna hit! Vi fikade och sen gick vi på stan... Shoppade lite och sen åt vi gott på house of bagels.
På kvällen kollade vi idol, åt kex och ostar och drack lite vin. Mammas vännina, Pernilla, kom också hit. Hon hade vägarna förbi Kristianstad och ville träffa oss, så det var trevligt. Vi fyra stack sedan ner till Harrys där vi snackade och hade trevligt. Martin, hans bror och kompis kom också dit och joinade oss!I lördags hjälpte jag Fia att flytta.. Stig försvann under flytten, men han kom tillbaka sedan, skönt det!!
Det har varit kallt i helgen...  Frost utanför balkongen... Har fått ta fram den riktiga vinterjackan nu. Mamma sa att det var mkt varmare i Malmö... Sånt man får ta när man bor i norr, hahah

Har även fått blommor som jag klistrat upp på väggen. Tack så mkt Fia, det blev så fint så!

De passar till mina röda gardiner och mattan...

Annars har vi varit ute med hundarna, slappat, kollat tv, ätit gott mm..
Tack mamma, banne, ruben och frans för en trevlig helg!!

     

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela