Sofie

Banneeee

Publicerad 2008-06-30 22:56:25 i Allmänt

Fick nyss reda på att syrran och hennes polare kommer hit på fredag. De ska vara i min lägenhet fre-lördag. Det är ju kstaddagarna då och de ville göra stan..hihih..Jag får fly fältet.. Jag och Sofie ska på fest, så det gör ingenting...
Hoppas jag inte blir vräkt efter deras festande...


Jag försökte mig på att fixa ett nytt bloggutseende... Men fick inte rätt på alla koder och annat skit... Sånt kan inte jag.. Bläää.. vill ha lite foto och sånt... Får försöka en annan dag..
Nu ska jag krama kudden.. ska upp typ halv 6 eller nått...
När jag jobbade på Pågen, då hade jag redan börjat jobba när klockan var halv 6... Puuhh... det var jobbigt..



Tårar, ensam, saknad, ångerfull, mörkt, hat, HOPPAS...
förlåten? Lösa sig? fri?    Undrar...
Få upp ögonen? Lämna det bakom? Gå vidare? Sluta här?

Framtiden? ovissheten............................ Punkt.

Brolle

Publicerad 2008-06-30 20:04:04 i Allmänt

Annika, jag har uppdaterat!! hihi

Det blev aldrig att jag träffade Bini i lördagskväll. Vi båda var trötta så vi bestämde oss för att ta en frukost på Espressohouse på söndagförmiddag istället. Det var jätte trevligt och gott! Det får man göra oftare!

Mamma och jag körde en runda till Svedala marknad. Vi ville äta langos, som är tradition på marknader och festivaler, men de sålde inga i Svedala. Vi blev lagom besvikna. Men vi hade det mys ändå. Jag köpte ett Snö halsband. (snö är ett märke).
Vi lyssnade även på Brolle. Han har en härlig röst... Men gud vad spontan och rolig han var. Han bjöd verkligen på sig själv och alla skrattade. Det var roligt! Vi var hans kör...hehhe..
Han skrattade mest hela tiden...Vi smälte en aning... hehehe


Han sjöng lite av sina egna låtar men även lite Cash och Elvis :)
Tack för en trevlig dag Mammi!!

Då var jag tillbaka i Kstad igen och tillbaka på jobb. Jag och Sofie gick en sväng till Ica innan! Det är alltid trevligt med sällskap... Vi ska ha skoj på fredag!
Jag köpte jordgubbar som jag ska smaska på ikväll!
Imorgon blir det en heldag på jobb.. 7.30-16. Så jag får gå upp med tuppen imorgon..


Jag vet inte om jag har skrivit att jag fick VG på min kurs jag läste i våras. Fick VG på båda delkurserna!!! (VG är det bästa man kan få på högskolan)... Vi hade nårra nice dagar i skogen när vi var på läger med klassen. Det var underbart att vara ute i ingenstans och inte ha tillgång till telefon, dator, klockan osv.. Gytt att bara VARA.... Sitta vid elden, grilla korv, leka lekar, ligga i gräset, paddla mitt ute på sjön mm... Det var toppen. Klassen gjorde det hela skoj också!


Nårra bilder:

  Utsikt från vår lägerplats

 Vårt fina vidskydd som vi byggde. Alla 16 fick plats :)

Nu ska jag skölja av mitt hår. Sitter med inpackning nu... Har lite egen tid ikväll... Snart ska jag äta jordgubbar :) MUMS!

Fullspäckad vecka...

Publicerad 2008-06-28 16:36:45 i Allmänt

Tisdag: Jag stängde på jobbet, det gick bra! Där är knappt nårra barn nu när det är semestertider så jag gick hem redan vid 17. Efter jobbet stack jag hem till Jenny, Sebbe och Thyra. Jag var ju tyvärr inte på hennes dop så jag stack dit och gav henne en liten present i efterskott. Hon har blivit stor nu den lilla tösen. Hon satt uppe med oss och tittade lite på Allsång på skansen...
  En liten Thyris i Pyjamas!

Onsdag: Jobb sedan stack jag hem till Sofie. Jag, Sofie, Therese och Viktor hade myskväll. Vi hade drinkkväll med tacos och fotboll. Det var väldigt trevligt och gott! Började 7.30 dagen efter, gick upp 5 så man var lite trötter.. Men det får man vara ibland... Det är ju sommar och man måste få hitta på lite roliga saker också!

 Drinkar och glass! MUMS!



Det ser väl smaskens ut?

Torsdag: Ja, som sagt började jag tidigt, så jag slutade tidigt. Jag gick hem och vilade lite.. Var rätt trött.. Någon hade fest i mitt hus så somnade inte förrän runt 00.30 kanske... På kvällen var jag och Sofie hemma hos Viktor och åt och kollade på fotboll. Det bjöds på grillad korv med bröd med tillbehör. Spanien vann... Vi hejjade ju på Ryssarna..heheh... Det var också trevligt.. God mat, trevligt sällskap och bra fotboll!

Fredag: Jobb... Sen efter jobbet åkte jag ner till Malmö.. Syrran fyllde 19år!! Grattis lillsis! Jag var hemma och tog det lugnt... Kollade på tv, var ute med vovvarna och så.. Myspys!

Lördag: Jag och Mamma var ute med hundarna..sen köpte vi nårra skor på skopunkten... fina köp, dock inte på rea, tyvärr.. hehe.. Nu lagar vi mat och ska snart äta. Syrran är och jobbar idag också.. Ikväll blir det kanske en pubsväng med Bini, eller så blir det en chill-hemma-mys-kväll med lite gotte... Återstår att se hur kvällen slutar

Det var en sammanfattning i korta drag. Det har varit en väldigt trevlig vecka, har hittat på lite av varje..Så har inte bara jobbat och slitit...

Trevlig lördag!!!

Smoothie

Publicerad 2008-06-23 18:17:35 i Allmänt

I går när det åskade och spöregnade så satt jag och mumsade på en smoothie! Jag hade hallon, banan och yoghurt i den. Det var riktigt gott och perfekt till kvällsmat!
När jag och syrran var mindre så gjorde pappa ibland milkshake till oss. Då hade han bla glass i... Denna som jag gjorde igår var lite nyttigare! Men väldigt god!!! Tänk en varm sommardag och en kall smoothie i handen, kan inte bli bättre.hiihih...
  MUMS!!

Idag har jag jobbat... Det gick bra! Tråkigt väder idag bara... Kommer störtskurar då och då.. Efter jobbet så sprang jag lite istan, rea överallt. Köpte inget till mig själv, men jag hittade en present till syrran som fyller år på fredag!
Jag har även lagat lite mat till mig. Idag åt jag Kycklingfile, nypotatis och gräddfil... Lite midsommar stuk över det hela!
Imorgon ska jag stänga på jobbet, kommer hem lite senare då...

Livet är väldigt orättvist... Efter regn kommer solsken, visst?!?

Blir kanske en Malmö runda ihelgen.. Får se hur det blir. Jag slutar 17 på fredag, så får se vad jag orkar...Syrran fyller år då också, vill ju gratta henne!... Är även bjuden på 23årsfest i Köpenhamn..
Om jag stannar i Kstad så blir det nog lite party med Anna!

midsommarfirandet över...

Publicerad 2008-06-22 14:00:10 i Allmänt

Jaha, då var midsommar över. Då går vi mot mörkare tider nu då..hehe.. Usch..Vill ju ha sol och värme!!!
Midsommarafton firade jag hemma hos Sofie. Vi åt gott, drack gott och spelade kubb mm.
Jag gjorde även min första krans. Wiihooo!! Kanske inte världens finaste och rundaste, men den passade och det blev jätte fint med blommor i håret! (Nu vet jag hur man gör, och jag ska göra en varje år nu! hihih)


Jag, Sofie och Kristin i våra fina kransar!!



Sofie blev lite suddig.. Någon hade nog fingrat på min kamera...



Här avslutar jag midsommarbilderna med en glad midsommar Sofie!


Igår var jag hemma och slöade. Kollade Holland-Ryssland. Sjukt... Detta EM går inte som jag trodde...
Undra vem som tar hem det? Alla lagen jag trodde på är ju typ ute....

Hoppas ni hade en trevlig midsommarafton... Nästa vecka väntar jobb...

Glad Midsommar!

Publicerad 2008-06-20 12:38:36 i Allmänt

Nu har jag jobbat i en hel vecka på förskolan. Barnen är underbart söta och goa och mina kolleger är också jätte trevliga. Jag trivs jätte bra. Jag jobbar halvtid, så jag får lite sovmorgon, vilket är guldvärt! Kan ju inte bli bättre, för jag hade ändå bara slöat på eftermiddagen.. Så då är det bättre att jobba!
I Onsdags kom Frida hit till Kstad. Vi mötte upp Stoffe och Sofie på Banken. Vi åt grillbuffe, drack nårra kalla, goa öl och sen såg vi matchen.. Vi hade Sverige tröjor på oss och vi hejjade. Men det hjälpte tyvärr inte. Tråkigt att vi åkte ut..:(
(Hade inte min kamera med mig, och Frida har inte lagt in sina bilder än..Men bilder från kvällen och våra fina tröjor kommer snart!)

Nu håller jag på att tvätta, har städat och fixat lite.. Nu är det midsommarfint i min lägenhet!

Ikväll ska jag till Sofie och fira midsommar! Blir god mat, dricka, lekar och snapsvisor!!! Kommer bli trevligt... Det är nära hem också vilket är jätte skönt! Slippa sova över och så...

Fick precis reda på att jag fick VG (det bästa betyget på högskolan) på min senaste kurs. Den jag har kämpat med hela våren! Jag är glad nu!! Wiiee! Får fira det ikväll! Bara en termin kvar nu..... Läskigt och skönt på samma gång...

GLAD MIDSOMMAR!!! Hoppas regnet håller sig borta!  (Ska ta med kameran idag!!)

Grattis lillasyster 13/6 2008

Publicerad 2008-06-15 22:52:38 i Allmänt

Nu har min syster tagit studenten!!  Ett stort grattis. Nu börjar en ny fas i ditt liv. Man lämnar tryggheten på gymnasieskolan och tar ett steg vidare ut i livet.
Det är helt sjukt att det är 4 år sedan jag tog studenten.

Gårdagen blev lite stressig, vi fick inte lokalen förrän på förmiddagen... Skulle fixa allt där nere. Hämta maten, tårtor och ställa i ordning allt. Jag la upp maten fint och fixade!
Vi kom upp klockan 15 och hade en timme på oss att duscha och göra oss i ordning, för sen bar det av till Lund och Bannes utspark!


Hon och hennes klasskompisar åkte på ett stort flak.. De skrek, hoppade och visslade!! ÖS :)


Släkt, vänner och familjen var i lokalen och uppvaktade henne! Syrran uppskattade det, tur det.. För som jag och mamma har fixat... Men tur att man inte har sånna fester såå ofta.. hihi

En glad syster och Jag :)
Det var lyckat, maten var toppen och alla var glada! Vi tänkte på dig!

Dagen efter städade jag och mamma, började kl 8 på morgonen... Var helt döda sen efteråt. Skulle egentligen på dop till Thyra. Men jag kände inte att jag orkade det. Väldigt tråkigt, hade gärna varit där och delat den stora dagen med dem. Men det har varit mkt nu på sistone.

Jenny: Vi får ha ett litet eget dop hemma hos er. Kolla bilder, prata minnen och så ska jag hälla lite vatten på lilla Thyras huvud.. hihih... Undra hur stor den lilla flickan har blivit nu.. Har varit i Malmö ett tag nu, så har inte träffat dem på ett tag.
Men imorgon bär det av hem till kstad igen. Ska jobba där nårra veckor. Då ska jag träffa många barn på förskolan. Sweet!!!

Idag har vi varit på släktkalas hos Elaine! Kusinvitamin blev 18år idag. Ohh, vad stor hon har blivit.... Känns som man själv står stilla ibland..hhehe...
Det har varit mkt släkt denna helgen, men det har varit trevligt. Inte så ofta alla samlas...

--Hoppas allt löser sig... Känns hopplöst... När ska vinden vända?--

Blod är starkt!!

Avslutar med en söt bild på Banne och hennes vän från Champagnefrukosten!

Helsingör!

Publicerad 2008-06-10 20:14:49 i Allmänt

I söndags badade jag för andra gången! Det var gytt i havet, men jag brände mig lite..Ajj... hihi..
I går träffade jag Liza, hon är i Sverige nu i sommar. Hon har bott på tenneriffa länge nu. Riktigt skoj att ses, längesen sist. snyft... Får ses en del nu i sommar!!!

Idag har jag syrran frida och Ak varit i Helsingör! Det har varit riktigt trevligt. Vi åt gott, snackade och skrattade en massa. Köpte även lite vin och så till studenten på fredag. Jag träffar inte Ak och Frida lika ofta nu under sommaren som när vi bor i Kstad. tråkigt... Man får åka till varann, man kan inte bara gå till varann på 5 min och se tv...

Nårra bilder från vår trevliga tripp!

  Frida Syrran och jag... Det blåste en del..hihih Båten gungade en massa...

 Oj den råkade bli stor, AK och Frida iaf.

  Foto från båten..

  Väntar på den goa maten!!

  Kyckling och nachos.. Med guacemole, salsa o så.. Riktigt underbart gott!!!

 En glad bild på mig och Frida!

Tack för en trevlig tripp!
Jag och syrran höll på att hamna i Ängelholm när vi skulle ta tåget hem. Annars var det riktigt nice!

Köpte även en ny kamera igår! Nu är jag redo igen! Min gamla kamera la, har inte tagit bilder på länge. Nu är jag redo och batteriet är laddat! Wiihoo.. Ingen går säker! hihih

HEJJA SVERIGE! Match nu! HEJJJAAA!!!!

Dopp

Publicerad 2008-06-07 18:48:55 i Allmänt

Idag har jag och Mamma varit på stranden. Vi tog vårt första dopp i havet för i år! Det var 20grader i vattnet och det var sååå skönt. Vi låg där nån timme, är rädd för att bränna mig. Speciellt nu med det jäkla leverfläckarna och operationerna.
Förresten ska jag inte operera mig på måndag. Mamma har ändrat tid ytterliggare än gång. Jag är i Malmö nu och ingen i familjen kunde hänga med upp. Så nu BLIR det precis innan skolan börjar i augusti.
Skönt att jag kan leka med barnen i sommar utan att tänka på att stygnen ska gå upp...

Nu har EM börjat, två matcher ikväll! Snart Sverige! Hejja Hejjaaaa!!!!

Hoppas på sol och bad nu iveckan. Ska även till helsingör med syrran och förbereda inför hennes student.
Var hos Hillevi på student i torsdags. Det var jätte trevligt. Har inte setts på ett bra tag nu. Riktigt skoj!!!
Jag klippte även mig i torsdags!!

Fussball nu... Bjuder på en sommarbild på mig och en på vovvisarna..

         

Njut av det härliga vädret!

1 Juni

Publicerad 2008-06-01 19:06:53 i Allmänt

Idag är det 1a Juni. Det innebär att det är 4 år sen jag tog studenten. Helt sjukt vad tiden får fort.
Detta året är det min lilla lilla lilla systers tur att sjunga om studentens lyckliga dagar :)

      

Houuh vad vi var glada den dagen! Såå fint väder. Mysig champagne frulle och underbar dag!!

Imorgon ska jag möta Annika kl 8 på resecentrum, ska ta bussen till Åhus och jobba!
Hoppas vi är ute mkt med barnen, underbart väder ju!!
Ska krama de små 1-3åringarna, sweet!

Sååå nice väder!

Publicerad 2008-06-01 15:21:19 i Allmänt

Nu de senaste dagarna har det varit sååå underbart väder!
     2 bilder från stranden i Egypten... Vill tillbaka!!!

I onsdags satt Jag, Emmelie, Frida, Carro och Jenny ute hela dagen. Vi kollade på när de andra studenterna lekte lekar. VI höll oss på filten istället!:)
I fredags var jag hos Thomas på för tidig midsommarfest. Vi dansade små grodorna runt midsommarstången, åt god midsommar mat och sjöng snapsvisor! Riktigt trevligt. Kvällen bjöd också på singstar. Jag stack ner och träffade Jeppe på en pub senare. Det var också trevligt.

Annars har jag bara slappat och varit ute i det fina vädret nu ihelgen! Man får passa på!
Imorgon och på TIsdag ska jag jobba på en förskola i Åhus. Jag har två kompisar som jobbar där! Det ska bli roligt att jobba lite och träffa söta barn! Hoppas det går bra. Har aldrig varit där innan så är lite smått nervös, men det ska gå bra!! Jag har även fått jobb där i sommar, wiiieee!!! Så kommer inte vara hela sommaren nere i Malmö, kommer vara här uppe lite också! De veckorna jag jobbar iaf!

På Tisdag kväll ska jag och nårra vänner till tivoliparken och ha picnic och lyssna på lite artister. Allsång i tivoliparken. Sen på Onsdag bär det hem till Malmö. Ska på student på torsdag.
Jag ska upp här igen nästa måndag. Då är det dags för operation. Söta lillasyster ska med mig!!
Vill innteeeee :( kommer inte kunna bada och sola på ett tag sen.. Bara att bita ihop och göra det skitet...

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela