Sofie

Im back

Publicerad 2017-10-09 22:13:56 i Allmänt

Nu har det återigen gått ett bra tag sedan jag skrev sist. Vardagen rullar på, barnrn på förskolan, jag jobbar och Johan pluggar. Sommaren blåste förbi, knappt något bad.. 
Nu är hösten här, det blåser fortfarande. Har börjat bli kallt och mörkt. Har haft två underbara helger, med sol, utelek och jätte härligt.
 
Barnen växer så det knakar och allt är toppen. 
Ebbe är stor, räknar matte, har empati & kärlek till sin syster som inte är utav denna värld. Skriver siffror, bokstäver, älskar fotboll o bandy, leker med kompisar och går på fotbollsträning.
 
Elsa har börjat prata massor nu, svåra ord och har blivit stor. Blöjfri sedan i somras, leker och klarar sig själv. Säger vad hon vill/ inte vill, går på gympa, gladast och busigast i stan som får oss att skratta varje dag. 
Så härligt att se barnen mot och med varandra. 
 
Min syster går i väntans tider, vecka över tiden för att vara exakt. Tänk att vi ska få en till att välkomna i familjen, att älska och leka med. Älskade barn. ♡ 
 
Hade en underbar ledig eftermiddag med barnen i fredags. Var utomhus i sååå härligt väder, det var efterlängtat. Barnen lekte,  vi hoppade hopprep, spelade fotboll, de roade sig själva. Vi bakade sockerbullar och barnen fick välja eget fredagsmys i affären.
Älskar att skapa minnen och upplevelser med barnen att minnas.. Inget bråk, gnäll, bara mys tillsammans ♡
 
Det är ju trots allt roligt att ha bloggen att titta tillbaka på, lösa och kolla bilder. :)

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela