Sofie

Julen 2016

Publicerad 2016-12-27 22:31:26 i Allmänt

Som ni vet går det inte att lägga in foto från mobilappen längre, därför är det inte lika roligt att skriva mer.
Sitter vid datorn nu och har lagt in lite foto.
Tänkte att då skriver jag här lite grann..
 
Nu är julen slut för denna gången. Ebbe har längtat och räknat ner.. Varje morgon öppnar han luckan i kalendern, tittar på datumljuset "nu är det snart 24e, mamma!".
Vi har skrivit julkort, bakat, gjort pepparkakshus, skrivit önskelista, pysslat, klätt granen och grejat inför jul.
Dagen innan hade barnen fått ett brev från tomten, Ebbe blev helt till sig.. Han är här runt!!
Kvällen innan satte han ut pepparkakor till tomten, som han skrev att han ville ha. Öppnade kaminen och på morgonen fick Ebbe syn på klapparna under granen och vars en julklapp i sängen. Vilken lycka!
Underbart att skapa minnen och känslor hos barnen.
 
Julafton var äntligen här! Blev trevligt firande med allt julafton ska innehålla: Kalle Anka, god julmat, lugnt och mysigt, tomten kom och att vara tillsammans!
 
Juldagen kom syrran med familj hit och även då fortsatte julfirandet. Tomten kom igen och Ebbe hjälpte honom att läsa på klapparna. Elsa blev lite ledsen, men det gick ganska bra. Var glad när hon fick vinka hejdå till tomten. Sprang runt och sa "tack" hela tiden! Tack till tomten!
 
Glada och lyckliga barn. Älskade barn!
 
Jag är tacksam att vi fått fira jul tillsammans med båda våra familjer detta året, lugnt och mysigt.
 
Snart är detta året slut, hoppas på ett år där vi får vara friska och hitta på mycket roliga saker tillsammans med nära och kära. Bara vara tillsammans!

Helg igen..

Publicerad 2016-12-04 19:55:41 i Allmänt

Som ni vet kan jag inte blogga via telefonen längre. Det var så smidigt där, lägga in foto och text, blir lite omständigt nu så därför jag inte bloggar så flitigt.
Vardagen rullar på här hemma. Ebbe har frågat efter att åka tåg, så i fredags tog barnen och jag ledigt, åkte tåg till Malmö där vi umgicks med kusinen och hennes föräldrar! Klyddig hemresa som vanligt när jag åker tåg med båda barnen själv, suck. Fick åka buss, inte så populärt för en snart 2 åring att sitta stilla på en plats i 2 timmar, suck.
Annars hade vi mysigt och barnen lekte, de tetas som syskon ibland, hihihi
 
Idag har vi skapat lite mer julfeeling. Först pysslade jag med ett gäng mammor, jätte trevligt.
Hemma gjorde vi ett pepparkakshus, som vi dekorerade. Ebbe satt och pillade och grejade. Elsa åt mest godis och pappan lagade delar som var sönder redan i förpackningen.
Mysigt nu i December, skapa traditioner och stämning för barnen!
 
Förra helgen hade vi en mysig helg med farmor, farfar, faster Anni med familj, Farbror Hans med familj. Barnen har fått en ny liten kusin, de var så goa och snälla mot honom!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela