Sofie

Blomma

Publicerad 2011-10-30 19:47:58 i Allmänt

En riktig familje helg!! Hälsat på de gamle, pappa, mamma, syrran och andra släktingar.. Mamma och jag var ute med hundarna i dag. Vi gick på kyrkogården, hälsade på morfar! Jag plockade och gjorde en egen höst bukett på vägen till minneslunden! Blev nöjd!!

ris å ros

Publicerad 2011-10-24 19:40:06 i Allmänt

Gokväll! Sitter här nyduschad och väntar på ensam mamma söker! Då blir det filten i soffan! Eller kanske sitter kvar här i datastolen så jag inte somnar? hihiih Helgen har inneburit både ris och ros. Ros när vi tittade på huset, tillbringat tid med Johans familj och varit på fotboll. Nu är allsvenskan slut för i år. Så nu får vi skaffa oss ett annat liv, hahah. Roligt att Mjällby är kvar nästa år också. Malmö också för den delen, men de är mer säkra. Båda lagen vann igår så vi var nöjda. Idag har jag ringt till banker och bokat samtal om lån osv. Vi får se hur denna karusellen slutar. Ödet får bestämma... Vi är sugna, får se vad banken och hur ev budgivning blir.. Höll på att bli av med allt vad pengar heter i lördags. Satt på chatten och snackade med en som jag trodde var min kompis. Men man kan aldrig lita på vem man pratar med om man inte ser personen face to face. Någon hade hackat och tagit över hennes facebook konto. Så jag höll på att bli lurad och "den personen" höll på att kapa mina bankkonto. SHIT vad jag var rädd.. Men det har rätt upp sig, sån tur är. Annars hade det inte blivit något hus för denne Persson. Nu är det mycket tankar ihuvudet angående hus och lån osv. Samtidigt massa jobb som väntar denna veckan. Gillar förresten att blogg.se har en app till iphone. Lättare att ta foto från mobilen och lägga upp direkt än att lägga in på datan och krångla, sånt orkar jag inte med. :) hhiihi Trevlig kväll!

Lördagsmys

Publicerad 2011-10-22 17:37:07 i Allmänt

Lördagsmys hemma hos oss!! Fick en fin skål av mamma, mitt och ditt godis. En delad skål, får se om johan kan hålla sig till sitt :) trevlig lördag!!

åter vardag.

Publicerad 2011-10-18 15:58:04 i Allmänt

Är återigen hemma i vardagen. Jobb och allt annat som hör vardagen till väntar när det åter igen är vardag. Hade iallafall en mysig helg nere i Malmö. Känns som "hemma" när jag kör av motorvägen! Men har bara bott där ett år, sedan 2005. Ja det är konstigt, men skönt att vara hos familjen iallfall. Har hunnit med att hälsa på de gamle också! Göra dem glada är alltid roligt. Annars har vi myst, ätit gott, varit på stan och i söndags var jag och Johan på fotboll. Vi såg Mjällby vinna över Trelleborg på vångavallen i Trelle. Nu återstår endast en match för Mjällby. Johan är glad att de är kvar ännu ett år i allsvenskan. Ja, det är ju jag också för jag tycker att fotboll är skoj!! Tur vi har samma intressen! hihiih! Brr, det är kallt och ruggigt.. Får krypa ner under filten nu och se Unga mödrar, sen ska jag göra spagetti och köttfärssås! Tack Mamman för helgen! :)

familjen :)

Publicerad 2011-10-13 21:47:10 i Allmänt

Ihelgen ska jag till Malmö och då ska jag träffa min familj!! Jag längtar!!! Ska lägga mig så morgondagen kommer snabbare... Kollade på ett finfint hus igår!! :) Många frågor nu... Kan ju inte lån, räntor och allt sånt bank-shit... BLÄ! Johan tycker att man ska kunna köpa allt kontant :) hihih kanske lite svårt med ett hus för 2 mille... måste ju allt ta lite lån :) Helg nu först, får smälta det lite!

Äventyrspedagogik

Publicerad 2011-10-11 21:06:27 i Allmänt

Nu har jag fler högskolepoäng!! Ja, tack! Det har varit en intensiv men väldigt rolig kurs. Torsdag-söndag har vi varit på en folkhögskola och blivit inspirerade! Lite arbete som ska In under året, och en träff till i maj. Många timmar i skogen blev det. Härlig miljö.. Vi var med om ett actionäventyr i lördags, vakter i skogen letade efter oss. Vi hade uppdrag att göra, akta oss för fällor och för vakterna. Jätte spännande och roligt. Mitt hjärta höll på att ploppar ur kroppen :) Går inte riktigt att beskriva. Men det är en pedagogik där man får in allt, lpfö, ämnen, samarbete osv.. I skogen var jag aktör när de gick sagoäventyret. Jag såg ut så här:

Idag fick jag vara ledig! Har städat undan sommarkläderna, diskat, handlat och fixat.. Kände mig slö imorse, inte konstigt efter heldagar på kurs efter en jobbvecka...

skogsmulle

Publicerad 2011-10-05 19:46:56 i Allmänt

Jag och Johan hade en toppen helg i Göteborg. Roligt att ta en spontan tripp iväg och bara göra roliga saker! Nästan ingen kö alls på Liseberg, så vi åkte en massa!! Nu är jag åter hemma i vardagen. Hösten är här. Vi var i skogen i Måndags. Löven faller och många av djuren har "försvunnit". Blåser och småduggar.. Hösten 2011 är kommen. Nu den sista veckan har vi haft några väldigt härliga höstdagar med sol och rätt många plussgrader! Det gillas! Nu, torsdag till söndag ska jag och en kollega på utbildning. Äventyrspedagogik, som Luleå universitet anordnar. Högskolepoäng, JA TACK!! Ska vara i Jämshög i några heldagar nu och sen göra lite arbete och annat smått och gott. Så i några dagar nu blir det skogen för mig. Det är en bra merit och jag hoppas utbildningen är bra! Så min helg vet ni var jag tillbringar, i skogen :) Nu ska jag joina min älskling i soffan, bonde söker fru väntar! JIPPIE!

Hej från Gbg!

Publicerad 2011-10-01 19:35:21 i Allmänt

Har hämtat blogg Appen till min iphone.. Tänkte testa den nu! Vi är tillbaka på hotellet efter en toppen dag i Gbg! Vinst för Mjällby, underbart väder och nyss har vi ätit god mat och kollat runt i stan. Är helt slut efter en tidig morgon och en lång promenad.
Ska upp tidigt för imorgon ska vi till Liseberg!!! Frukostbuffe JADÅ!!!!

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela